Sminkek arcra

Hozzáadva 2022.04.25.by

Fiorentina

9 g

Limitált kiadás

"A Dior megalkotta a Dior Forever Natural Bronze bronzosító fedőpúdert, amely napsütötte, egészséges ragyogást biztosít. A 95%-ban* ásványi eredetű pigmentekkel gazdagított Dior bronzosító fedőpúder formula egyszerűen olvad a bőrbe a könnyű, alig látható hatás érdekében. Egész nap kellemes bőrérzetet adó smink."

20 000 Ft-tól

Utoljára szerkesztve: 2022.05.20. 10:28 - 2022.05.19. 12:39

04 Tan Bronze. Ez a világosabb árnyalat a kettő közül. Az én light és medium között mozgó arcszínemhez ez passzol.Nem hiszem, hogy teljes árat adtam volna érte, de mivel itt a KM-án adódott egy kedvező lehetőség, hát lecsaptam rá.Most ismerkedek a Dior sminktermékeivel és bronzosítóm pl. még nem volt a márkától. Aztán az is indíték volt, hogy mivel a Riviera kollekció Bayadére szemhéjpalettája az elmúlt hetek slágere lett nálam, így nem tudtam (és talán nem is akartam) ellenállni ennek a limitált kollekciós darabnak se. A szerecsenmosdatás akkor eddig tartott. :)A vajszínű steppelt bőrhatású borítás nagyon tetszik. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mennyire kényes, mert nagyon vigyázok rá. De legalább a tető nem gyűjti össze az ujjlenyomatot. Ez pluszpont.Könnyű, műanyag kompakt, ami kényelmesen használható és ideális utazáshoz is.A bronzer finish-e se nem sárga, se nem piszkosszürke, ugyanakkor mégis látok benne hideget és meleget is.A festékpor finomra van őrölve. A Bőszecset bronzosításra használt pirosítóecsetét használom ehhez is. Könnyen felveszi a terméket, ugyanakkor mégse porzik és az arcon se kelt poros hatást. Abból is látszik, hogy lazára van préselve a bronzosító, hogy néhány használat után a bordázott minta már kopásnak is indult. Pigmentált, de nekem azért kell építgetnem, ami nem hátrány. Sőt!Nem lesz foltos az arcon és vállalhatóan kibír egy munkanapot.Állagra is és színre is a CT Airbrush bronzosítójához tudnám leginkább hasonlítani.Különösebb ragyogó hatást nem nyújt az arcomon, pedig ezt ígéri és ezt is vártam tőle. Emiatt kicsit csalódott vagyok. A csalódottságomnak mínusz egy pont levonásával adok hangot.