Bőrtípusok: bőrtípusok, normál, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and vízhiány
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Parfümériák, online

Dior Hydra Life Fresh Hydration Sorbet Creme

3.3
Hozzáadva 2021.10.07.by

Andrea9191

Mályva és haberle levéllel kiegészítve ez a szorbet krém hidratálja, táplálja és egyensúlyba hozza a bőrt, miközben elősegíti a természetes védelem megerősítését.

22 700 Ft-tól

2023.06.27. 07:22

Nem tudom,hogy ez a Créme Sorbet Intense krémmel megegyező termék-e,azt itt nem találtam. Nos az említett krémet az én arcom imádja! Több, mint 1 éve használom, már 3x újra vettem. Az illatát imádom, egy nem high-end alapozóval is használom hétköznapokra. Sokkal feszesebb, élettelibb tőle az arcom. Azért nem 5 csillag, mert nem csodaszer, az állaga lehetne gélesebb, viszont a fentiek miatt viszont imádom! Újra fogom venni még sokszor :)

Utoljára szerkesztve: 2022.12.31. 02:39 - 2022.12.31. 02:36

Állaga nagyon furcsa… se nem gél, se nem krém… Undorítóan ragacsos marad a bőröm utána. Fényvédőmmel, alapozóimmal és a púdereimmel sincs jó barátságban.. gyakorlatilag minden kukacosodik rajta… Ha úgy használtam, hogy egész nap itthon voltam és nem tettem fel fényvédőt, akkor egész álló nap ragacsos és fényes volt tőle az arcom. Olyan, mintha nem akarná beszívni a bőröm ezt a krémet. Megül ez a ragacsos tutyi a bőrömön és ott tanyázik egész nap. Hidratáló hatását egyáltalán nem érzem! Az az igazság, hogy egy rettentően kellemetlen viselet az arcon és ami a non plus ultra, hogy kb 2 hét után azt vettem észre, hogy állandóan viszket tőle az arcom és a nyakam is, uh abbahagytam a használatát.Döbbenet számomra, hogy egy ilyen régi és híres márka, hogy volt képes egy ennyire rossz krémet dobni a piacra! 😡 Régen azt mondták, a “minőséget meg kell fizetni”..mára pedig már ott tartunk, hogy nincs mit megfizetni, annyira lezuhant a színvonal és a minőség mindenben…😞 Mérhetetlenül csalódott vagyok, hogy ilyen sok pénzt kiadtam erre a kritikán aluli termékre!

2022.12.12. 08:26

Egy nagyon szerethető,könnyű állagú hidratáló. Nyárra kiváló választás, bár én télen is előszeretettel használom ( normál, vízhiányos bőröm van). Azonnal felszippantja a bőröm. Aki nem szereti a zsíros,nehéz krémeket azokak ajánlom. Az illata visszafogott, friss, szerethető. Biztosan veszek még belőle. (Volt egy másik, gazgadabb verziója is,a Pro Youth Silk Creme, az nekem nyáron sok volt,és kicsit úgy éreztem,mintha egy vékony filmréteg lenne az arcomon.)

Piactér

Több mutatása