Lelőhely: Drogériák, patikák

Doliva Dermatológiai Napvédő Spray

4.3
Hozzáadva 2012.07.10.by

Bibike

SPF 30 (közepes fényvédelem)

Hidegen sajtolt olívaolaj, aloe vera, E-vitamin, pantenol és fényvédő anyagok segítségével védi a bőrt az UVA- és UVB-sugárzástól. Vízálló.Tartósítószermentes. Használat előtt rázza fel és távolítsa el a biztonsági kapcsot a sprayfejről.

Kiszerelés: 150 ml

Utoljára szerkesztve: 2017.07.07. 22:06 - 2017.07.07. 05:29

Az enyém 20 faktoros, de állta a sarat egy egész napos városnézés során. Azt tapasztaltam, hogy a biztonsági kapocs fel-le helyezése kicsit megviseli a szórófejet, ami nálam kilazult és belefolyt a táskámba a naptej egy része. Nem volt kellemes, de egyébként a strandon ez szerintem nem okoz problémát. Ajándékba kaptam, így nem tudom, hogy gyártják-e még, mennyibe kerül, de én szívesen ajánlom.

2015.06.01. 10:20

Tavaly használtam a Balcsin és szuper jól védett, emellett tetszett, hogy pumpás kiszerelésű, könnyű volt a használata. :)

2013.06.09. 15:45

Nekem sem szívódik fel, de nagyon jót tett a bőrömnek tavaly nyáron. Szépen, egyenletesen barnultam tőle, nem száradt ki, vagy zsírosodott túl a bőröm. Szerettem. Újra vevős.Az Avon barnulást fokozó olajspray-je mellett használtam, mert az nem nyújt fényvédelmet.

2012.07.06. 09:12

Hosszabb távon még nem használtam. A kiszerelése praktikus (150 ml), a pumpás feje elég stabilnak tűnik. Nekem kicsit nehezen szívódik be, de ez nálam nem meglepő.