ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Sucrose Distearate

Funkciók:

Tisztítószer, Emolliens, Emulgeálószer

EWG Kockázat:

(0 - alacsony)

EWG Adat:

korlátozott

Komedogén index:

(0 - alacsony)

Irritatív index:

(2 - közepes)

Mik ezek az adatok?

Ez az anyag egy cukorészter, emoillent, bőrápoló, emulgeáló hatású felüleletaktív anyag. Élelmiszeripari adalékanyagként is használható. Mivel kozmetikai felhasználása nem túl régi keletű, ezért viszonylag kevés információ érhető el róla a neten. Mindenesetre természetes molekulák természetes kötéssel való összekapcsolásából keletkezett, tehát "naturkozmetikában" használható vegyület.

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.