Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Pakolások, Hámlasztók
Lelőhely: Dm

Alverde Peeling Freude mit Bachblüten

3.2
Hozzáadva 2017.07.10.by

lovecreams

A bio sárgabarackmag-olaj és bio körömvirág-kivonat nyugtatja és gyengéden ápolja a bőrt. A finom bambusz őrlemény tisztítja a bőrt és megszabadítja az elhalt hámsejtektől. A bőr puha és selymes tapintású lesz. Bach virágkeveréket tartalmaz (ernyős sárma, bíbor nebáncsvirág, közönséges dió). Vegán.

2022.07.10. 19:50

Ajandekba kaptam, nem rossz elhasznalom, de szerintem van kimeletesebb modja is a hamlasztasnak. Az osszetevoi szepek, es lehet vele radirozni, de en vhogy ritkan erzem azt, h radiroznom kene. Csak akkor amikor kozmetikus utan hamlik kicsit a bőröm vagy ha sokaig kimarad a kozmetikus. De mint írtam, kell hogy legyen ennek kimeletesebb modja. Es az eltavolitasa a szemcseknek nagyon maceras. Pehet, h ezt is nyakra, dekoltazsra fogom elhasznalni mint az olyan maszkokat, amikkel nem tudtam mit kezdeni...

2020.07.22. 08:14

a természetes szemcsék miatt vettem meg, de nem fogom újra vásárolni. Én is keveslem benne a szemcsét, de a legjobban az zavar, hogy lemosás után nincs az a tiszta érzetem, mint amit egy ilyen peeling terméknél elvárnék. Az is lehet, hogy a száraz bőrűeknek ez csodaszer, és nekik akartak kedvezni, hogy nem kell plusz krémezni utána, de én nem érzem tisztának a bőröm utána, zsíros érzetű inkább.

2019.12.18. 09:10

Nagyon szuper, érzékeny bőrre való arcradír.Kellemes a használata és nagyon jó puha a bőröm utána. Apró szemcsés, illetve az alapkrém számomra a Himalaya barackos arcradírra emlékeztet.Csak ajánlani tudom.

2019.01.30. 15:08

Pár hónappal ezelőtt én is félreraktam ezt a peelinget, mert kevésnek találtam...Akkor nem írtam róla véleményt, amit nem is bánok, mert azóta nagyot fordult a kocka.Úgy tűnik, az utóbbi időben a bőröm egyre érzékenyebbé kezd válni, mivel radírozások és peel-off maszkok használata után rendszeresen kivörösödik az egész fejem...Most már szinte mindentől :((Ez régebben nem volt így, ezért egyre jobban elszomorít ez a helyzet....Kíváncsiságból ma újra kipróbáltam ezt a radírt, és nagyon megkönnyebbültem a végeredményt látva!Radírozás közben éreztem, hogy tényleg nagyon aprók azok a bambusz rostok benne, ezért kicsit alaposabban radíroztam, jól átmasszírozva a bőrt.És igen! Az én bőrömnek ennyi is elég.Ráadásul a benne lévő sárgabarack mag olaj szépen hidratálta is a bőrt.Hogy a Bach-virágok mennyit segítenek, azt ki-ki maga döntse el...Az én olvasatomban az Ernyős madártej a stressz / behatás (trauma) utáni minél gyorsabb és fájdalommentesebb regenerálódásban segít.A Nebáncsvirág az irritáció / irritálhatóság csökkentésében.Míg a Dió egyértelműen a külső behatásokkal szembeni védelem kialakításában segít.Hát, ezt így végig olvasva, elég egyértelmű, hogy ez egy nagyon érzékeny bőr ápolására készült termék!És az én esetemben ez most 5 csillagot ér!

2018.01.03. 09:30

Kellemes az illata, de arra amire vettem abszolút nem alkalmas számomra, szinte nincs is benne szemcse, alig érezem, hogy radírozna. Sajnálom, hogy nem olvastam el az eddigi egyetlen véleményt, mert nem vettem volna meg.

2017.09.28. 14:11

A szokásos sárgabarackos radíromat kerestem, de csak ezt találtam a polcokon. Sajnos egyáltalán nem olyan mint a régebbi verzió volt, illata, állaga hatása is megváltozott. Sajnos. Ami a legjobban meglepett, alig van benne szemcse. Nagyon elkeseredtem, mert a kedvencem volt. Kereshetnek új arcradírt magamnak. Ötletek? ☺