Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

Annemarie Börlind Pura Soft Q10 Ránctalanító Krém

4.6
Hozzáadva 2012.02.12.by

Szendi

24 órás hidratáltságot, gyengéden ápolást és intenzíven védelmet biztosít. Q10 koenzim E vitaminnal kombinálva természetes úton segít megelőzni a korai öregedést Biotermelésből származó növényi kivonatokat tartalmaz.

2022.06.23. 12:08

Imádom, mindent tud , amit egy hidratáló krémtől elvárhatunk.

2021.01.03. 22:29

Meg nem régóta használom de eddig határozottan 5. A hosszútávú ránc ellenes hatásáról így még nem tudok nyilatkozni de imádom a testes texturajat és az is nagyon pozitív hogy sok krémmel ellentétben ez nem okozott eddig pattanasokat. Az illata retro niveas, nekem nagyon tetszik. Az ára már 10 ezer körül mozog de ha hosszútávon is bevalik akkor ujraveszem.

2020.02.24. 09:10

Könnyen bőrbe olvadó, jól kenhető krém, nem hagy ragacsos, zsíros érzetet maga után, egyedül az illatával nem vagyok kibékülve, ami egy natúr arckrémhez képest durván túlillatosított. Sajnos a Börlind termékek ára az utóbbi években nagyon megemelkedett, és a netes bioboltokban nehézkes a beszerzése, mindenhonnan kifuttatják a márkát. :( Aki esetleg tud megbízható beszerzési forrást, kérem írja meg.

2019.04.12. 09:30

Eljött az idő, hogy krémet használjak, akkor pedig már minőséget kerestem. Nem tobzódhat se glicerinben, se alkoholban, minél természetesebb legyen, és vízhiányos bőrre való. Végül ez lett a nyerő, a második tégelynél tartok. Más krémekkel összehasonlítva nagyon kellemesen könnyű az állaga, nem szárít és nem zsírosít, sminkelni is könnyű rá. Gyorsan felszívódik. Ár-érték arányban is jó, hasonlót vagy kevesebbet tudó krémek bőven ennél drágábbak szoktak lenni. Elégedett vagyok. Hogy a ráncokkal mit kezd, még nem tudom megmondani, pár év múlva talán...De vízhiányos bőrre jó választás.

2018.09.23. 11:27

Börlind hozza a minőséget és az eredményt, mint mindig. Illata diszkrét, semmi extra, de az állaga és összetevője jót tesz a bőrömnek. Kis kollagénszérummal kombinálom, azaz először a kollagén, utána viszem fel a Pura Softot. Reggel-este használom, kb 2 hónapja, lassan újra kell rendeljem, kb 3500 Ft netes bioboltból, ár-érték arányban tökéletes!

2016.05.10. 05:13

Pár éve használtam el belőle 2 vagy 3 tégelyt. A márka miatt vettem meg, és mert akkoriban kezdtem keresni a természetesebb összetevőkből készült kozmetikumokat. Nem nyűgözött le teljesen. Nem rossz krém, de semmi különös, számos hasonlót lehet találni. 24 órás hidratáltságot nem ad, szárazabb bőrre kevés lehet. Állaga kellemes és nekem gyorsan beszívódott.