Dezodorok

Dove Go Fresh Gránátalma és Citromverbéna Illatú Női Izzadásgátló Dezodor

3.7
Hozzáadva 2024.02.28.by

Sterc

• A gránátalma és a citromverbéna friss illatával segít felélénkíteni érzékeidet
  • Akár 48 órás magabiztosságot adó védelem
  • Segít megelőzni a bőrirritáció kialakulását
  • 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz a gyönyörű és ápolt hónaljért
  • Segíti a bőr regenerálódását borotválás után
  • Ápolja a hónalj érzékeny bőrét

Utoljára szerkesztve: 2024.06.21. 21:34 - 2024.02.27. 23:13

Régebben szerettem ezt a deo sprayt, de mióta megváltoztatták az összetételt (fent a képen ez a régi, az új, amin kör van) és aluminium sesquichlorohydrate van benne aluminum chlorohydrate helyett, azóta nem működik. Állítólag az előbbi kíméletesebb a bőrhöz, én nem tudom, az eredeti változat aluminium chlorohydrate-al nem bántotta soha a bőrömet, viszont volt izzadásgátló hatása. Valaki a körtés spray-nél írta ezt és hogy nem beképzeljük, hogy nem jó, hanem tényleg nem jó. Sajnos igaza van. Viszont ez a régi verzió jó volt. Azt meg nem értem, miért csak a spray-k összetételét változtatták meg, bezzeg a golyós dezodorokban most is aluminium Chlorohydrate van.

Utoljára szerkesztve: 2023.03.19. 23:04 - 2023.03.19. 23:03

Jól véd, nem irritálja a hónaljam. Nem tolakodó, kellemes, tiszra illat, bár a tusfürdő illata jobb, a citromverbéna kicsit elviszi, de szerettem az illatát. Hamar kifogyott

Utoljára szerkesztve: 2019.11.06. 18:57 - 2019.11.06. 18:54

Volt egy Dove dezodorom, azt eléggé bírtam, az izzadást is teljesen visszafogta.Hát ez kicsit gyengébben teljesített, nem igazán izzadok tőle kevésbé, de valamit biztos ér. Az illata nekem olyan nagyi szappanja egy kis citrusos beütéssel, ami ugyan nem büdös, de számomra nem is kellemes.