Dezodorok

Dove Minimising Dezodor Wild Rose

4.5
Hozzáadva 2012.04.17.by

pityepotya

Izzadásgátló dezodor, 24 órás izzadás elleni védelem, és a Dove-tól megszokott ápolás.

Csökkenti a hónalj  szőrének szúrós érzését a borotválások között. Különleges izzadásgátló formulája tartalmaz: természetes eredetű növényi kivonatokkal gazdagított Pro-Epil Complex-et, 1/4 rész hidratáló krémet. Ápolja a hónalj bőrét, segít az alaposabb borotválásban. Hetek alatt a hónalj szőre érezhetően puhább lesz.

2018.06.29. 18:27

Nem tudja valaki, hogy honnan lehetne még beszerezni. A legjobb deom volt.

2015.05.12. 02:55

Ez és a Dove Go fresh revive az abszolút kedvenc nálam. Bár ezzel sajnos nagyon ritkán találkozom a boltokban.Amiért borzasztóan hálás vagyok a Dove dezodoroknak, hogy közvetlen borotválkozás után sem csípnek- a Fa termékek sajnos igen.

Utoljára szerkesztve: 2014.11.11. 07:33 - 2014.11.11. 07:32

Rengetegszer próbáltam alumentesen élni, de a vége mindig az, hogy vissza kell térjek a károsakra(?), mert a végére kifújnak. Nos, ezt csak lekaptam egy nagy diszkontban a polcról, és azóta használom. Egy-egy fújás reggel és estére sem lesz semmi szagom. Az illata nekem diszkrét, néha megcsap napközben, de csak szolidan, így a parfümöt is bírná, de azokról mostanában leszoktam.

2013.06.12. 05:59

Én is nagyon szeretem. Hatás, illat tökéletes. (azért én örülök, hogy köze nincs a rózsához) Nem szüntették be, Euro-Family; One Euro Marketben mindig van a polcokon. és a Rossmanban is szoktam látni.

2013.06.11. 17:15

IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!! A legjobb amit eddig használtam! és pont tegnap tudtam újra venni eurós boltban ,hegyekben állt a polcon! :D :D : :D

2013.03.07. 19:57

sosem hagyott cserben, nem maradt utána fehér folt, az illatát pedig egyenesen imádtam. azért kell múlt időben dicsérnem, mert sajnos már jó ideje nem találkoztam vele sehol, és nagyon bánnám, ha ez így is maradna.