Dezodorok

2.8
Hozzáadva 2018.03.21.by

siss

• Segít frissen tartani, akár 24 órán át
  • 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz, hogy gyönyörűen puha és sima legyen a hónaljad
  • 0% alkoholtartalommal segít csökkenteni a bőrirritáció kialakulásának esélyét
  • Gyengéd Dove Original illat

2025.03.30. 07:08

Nem jobb, mint a semmi..

2025.03.06. 21:36

Utálom az összes dove dezodor szagát. Nem szárad meg és nem gátol izzadtságot.

2025.02.13. 17:28

erőteljes wc illatosítóra emlékeztető illata van a körülöttem lévők egyetértésében is, viszont már egy éve próbálom tudatosan használni csak a mentes dezodorokat és ez az első amit öröm felkennem, mert tudom, hogy hat is. a kedvencem🥰

Utoljára szerkesztve: 2024.08.02. 21:06 - 2024.08.02. 00:21

Hatása 0, és akkor még azt hinné az ember, hogy ez a legnagyobb baj vele, de neeeeeeem. Nem az izzadtságtól büdös az ember, arra ez esélyt sem hagy. Ugyanis ahogy bekened magad, már törölnéd is lefele. A legerősebb, legkellemetlenebb SZAG amit életemben használtam. Ritkán dobok ki terméket, de ezzel kivételt fogok tenni, nyilván higiéniai okokból el sem tudom ajándékozni. De ezzel még az ellenségemet sem kínoznám, ha lenne.

2023.08.03. 08:24

Szeretem ezt a dezodort. Először repülős utazásra vettem 1 éve, de amikor elfogyott újra vettem, mert kellemesebbb érzés, mint a fújós társai. Többen írták, hogy túl erős az illata, nekem ez nem okozott gondot. A férjem is ilyet használ és nem panaszkodott az illatára, pedig elég érzékeny a szakogra és illatokra.

2023.04.16. 16:49

Nekem bejött. Az illata nem tetszik,túl erős és púderes ,kissé öreges nekem.Viszont teszteltem túrázáskor,stresszes napon,edzés után stb.,nekem hatásosnak tűnik,az ára is rendben van. Vichy dezodort használtam évekig ,de próbáltam alu-mentes helyettesítők találni ,ami ráadásul kedvezőbb árú. 2 hete használom,eddig nagyon bejött,majd meglátjuk,nyáron mit tud. Legrosszabb esetben visszatérek az alus deókhoz a forró hónapokra . :)