„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
jenny summerville
Nedvesség kiegyenlítő, intenzív ápolást biztosító készítmény. A túl száraz, vagy a környezet károsító hatásaitól erősen igénybevett bőr speciális ápoló készítménye. Ideális hatást kúraszerű alkalmazásával érhetünk el. A nappali ápolást is kiegészíthetjük a pakolással.
Utoljára szerkesztve: 2019.06.26. 08:40 - 2019.06.26. 08:37
Rettenetesen ki tud száradni a bőröm, ezért állandóan olyan termékeket keresek amik a jó összetevők mellett még hatásosak is. Ezt a krémpakolást is így találtam. Kellemes, vastagabb krém állagú, klasszikus Hauschkás illatú maszk. Felvitel után gyorsan láthatóvá válik hol szomjasabb a bőr, mert pár perc alatt elkezd felszívódni. Jól hidratál és szépen feltölti az arcot viszont nagyon nagyon oda kell figyelni, hogy pontosan a leírtak szerint használjuk! Nálam az amúgy pattanásmentes bőrömön a nem megfelelő használat pattanásokat okozott! 20 percig szabad fent hagyni, utána pedig langyos nedves törölközővel letörölgetni. Ezek után is hagy egy fénylő, kissé viaszos réteget a bőrön, de engem ez nem különösebben zavar. Megfelelő használat mellett, nagyon jó kis pakolás. Nem olcsó termék, pláne, hogy 30 ml és nagyvonalúan kell felkenni, így szerintem max 2 hónapig elég.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.