sammy
Ápolás a nagyon száraz és érzékeny, kivörösödött, hámló bőrnek. Védelemmel látja el, erősíti, puhává és selymessé teszi a bőrt. Jeges kristályvirág kivonatával segít, hogy a bőr az ember számára védőburokká váljon. Kizárólag biodinamikus gazdaságból, ill. ellenőrzött ökológiai termesztésből származó válogatott összetevők.
Kiszerelés: 200ml
Utoljára szerkesztve: 2024.10.31. 19:56 - 2013.06.11. 08:36
Ez a testápoló néhány nap alatt csodát tett a fél éves kisfiam bőrével. Atópiás dermatitis-el küzdünk. Ez a krém volt az utolsó reményem, mielőtt feladtam volna, és bekentem volna újra a szteroidos krémekkel. Igaz, hogy nagyon drága termék, de örülök, hogy végül megvettem, és kipróbáltuk.
Utoljára szerkesztve: 2024.10.31. 19:56 - 2011.12.01. 12:59
Beválni látszik. Senki ne lepődjön meg, meglehetősen híg lotion, mégis nagyszerűen hidratál. Gyorsan terül és felszívódik, hűsít. Pár percig úgy tűnik, hagy maga után bevonatot, de ez az érzés hamar múlik. Illatmentes, kis natúr illata azért van, nem zavaró. Gyerekre is kiváló, leteszteltem ezt is:) Akinek a zsírosabb típusú kérmek nem jöttek be ekcémára, neurodermitiszre, extrém érzékenységre, ezt a terméket nagyon ajánlom. Az ára sajnos Hauschkához megszokottan nem olcsó, - de tekintve, hogy eddig hányféle krémet vettem meg potyára- mégis megérte.