Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
szaboalexa99
Száraz, sérült hajra Dr. Konopka különleges, növényi eredetű, 52. számú bio olajával és mocsári hamvas szederkivonattal. Regenerálja, táplálja és erősítí a száraz és sérült hajat.
BDIH minősítésű natúrkozmetikum. Vegán.
2024.02.09. 11:31
Szeretem ezt a sampont. Nem volt semmilyen haj vagy fejbőr problémám, ami miatt ezt kezdtem el használni, csak kíváncsi voltam rá. Nem életem samponja, de nekem rendben van. Rosszat nem tudok rá mondani. Az illata sem hivalkodó, az inci-je is so-so...
2023.12.26. 05:10
Ez valami borzalom számomra! Olyan elnehezedett és zsíros hatású lett a hajam tőle hajmosás után! Soha többet!
2022.10.25. 13:52
Sajnos muszáj lepontoznom ezt a terméket. Az itteni vélemények miatt vettem meg a száraz, fénytelen mostanában sokat hulló hajamra. Eddig 3 esélyt adtam neki, de nekem valahogy nem sikerül jól használnom. Hajmosás közben nincs probléma vele, a második felvitelkor már rendesen habzik is, az illata is kellemes. Szárításkor viszont már érzem, hogy olyan, mintha nem sikerült volna kimosnom. Pedig több percig öblítettem, de így sem jött ki belőle. Annyi olaj van benne, hogy én nem tudom elképzelni, hogy ezt ki lehet mosni vízzel. Másnapra az olajos hatás nagyjából elmúlik, de megmarad az elnehezült, kifésülhetetlen gubancos haj. Kidobni nem fogom, de a végén muszáj lesz hagyományos samponnal is hajat mosnom. Így talán idővel elfogy.
2021.11.08. 16:17
Az egyik legjobb sampon amit kipróbáltam! Könnyen zsírosodó hajam van, ami ősszel/télen a sapka miatt korpásodásra hajlamos. Mióta ezt használom nincsen semmi irritáció a fejbőrömön és korpa sem jött elő. Újravevős termék, csak ajánlani tudom! :)
2021.08.17. 14:03
Nagyjából már kipróbáltam az összes Konopka's sampont és azt kell mondjam hasonlóan jónak találom, mint a regenerálós erősítős zöld üveges. Extra táplálást nem vettem észre tőle, leginkább azt szeretem a samponjaiban, ha nem is ad semmi extrát, rosszat egyáltalán nem csinál. Szeretem, hogy natúr, vegán, szilikonmentes, az összetevőit, nem szárított vagy tisztított csikorgósra, ápoló nélkül is könnyen ki tudtam fésülni a hajam, úgyérzem táplált azért. Nemrég fogyott el, most a hajhullás ellenit próbálgatom. Egész jó samponnak tartom, igazából a váltásom oka, hogy most hullani kezdett a hajam, mert túl sok a stressz.
2020.08.30. 18:53
A legjobb natúr sampon, amihez szerencsém volt (pedig sokat próbáltam, a patikai semlegestől kezdve, gyógysamponokon át, a mostanában kapható bio bolti termékekig.) Száraz hajjal és érzékeny fejbőrrel szupernek tapasztaltam. (Egyszer mosom vele, akkor is vízzel hígítva öntöm a hajamra, de így is jól habzik. Újabban ezután közepétől a végéig Alverde pakolást kap, amivel átfésülöm - de ezt korábban kihagyva, önmagában a sampon is jó volt. A végén mindig egy "kevéske citromlé sok vízben" kombóval öblítem le.) Állandó és kizárólagos sampon nálam és szívesen ajánlom.