Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Szendi
Tápláló és hidratálóargán olajjal, bőrregenerálóesszenciális zsírsavakkal és bioaktív komponenseivel mélyen hidratáló, sejtregenerálócsodaolaj. Az aromatikus hidratálóés erősítőkeverék stimulálja az érzékeket, miközben mélyen behatol a bőrbe, revitalizálja, puhává és élettelivé teszi.
2020.01.21. 11:30
Kellemes illatú,kőnnyű kis cucc,a vizes bőrre szoktam kenni,a testápoló hatása közepes,semmi kiemelkedő,sőt többre is számítottam tőle ilyen téren.Én 2500-ért vettem akcióban,a kb 4500 nekem sok lett volna érte.
2018.12.30. 14:23
Enyhe illatú, kellemes olaj, érzékeny bőrre is tökéletes, Kissé drága az a hibája