Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

dr. Organic Oliva Arcápoló Pakolás

3.8
Hozzáadva 2012.02.10.by

Szendi

Olíva olajjal, kaolinnal, aloe verával, shea vajjal, kakaó vajjal, kakukkfűvel, köménnyel, citrommal és E vitaminnal védi és hidratálja a bőrt, miközben finomítja pórusok méretét. Tisztító és kiegyensúlyozó hatást gyakorol a bőrre, javítja a bőr szerkezetét, életteli ragyogást biztosít.

2016.05.08. 14:39

Ha agyagos maszk akkor nálam még mindig a Himalaya Herbals Neem maszk a number1. Viszont télen vagy ha szárazabb a bőröm ezt sokkal jobban szeretem, mert nem szárít, sőt. Feltölti a bőröm, nagyon puha és sima lesz utána. A pórusokat is szépen tisztítja és felszívja a felesleges faggyút. Lemosáshoz mindig használok szivacsot vagy vizes törölközőt, mert nagyon ragaszkodó. :D

2015.07.21. 10:50

Nagyon jó kis pakolás. Megfelelően tisztít, ápol és mivel van benne aha sav is, ezért nem is kell előtte radírozni sem. 2IN1 - radírozás és méregtelenítés, ezért szeretem. Sokáig elég mivel csak vékonyan kell felkenni. Heti 1x elég használni.

2013.06.28. 09:06

Pár hete vettem meg, hetente egyszer használom, arcradírozás után. Azt hiszem tegnap olt a 3. alkalom, hogy használtam és azt kell mondjam, hogy javult a őröm állapota. Jóval hidratáltabb és valóban, mintha tisztább, ápoltabb lenne a bőröm. Ár/érték arányban is teljesen megfelel, mert ahogy nézem, jó sokáig elég lesz. :) Szóval nálam abszolút befutó termék. ;)

Utoljára szerkesztve: 2013.05.10. 11:39 - 2013.05.10. 09:06

Az összetevők listája rendkívül szimpatikus volt, így télre, amikor szárazabb a bőröm, ezt akartam bevetni ápoló arcpakolásként. Sajnos rettenetesen kiütöttem tőle, pedig reménykedtem benne, hogy az origanikus alapanyagok miatt gondtalanul tudom majd használni.

2012.03.26. 13:55

Nem rossz pakolás. Valóban finomítja a pórusok méretét, viszont a hatása sajnos nem igazán tartós...