Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
UnVraiAnge
A természetes bioaktív hatóanyagok frissítő és fiatalító tusfürdőben egyesülnek. A kivételes sejtregeneráló tulajdonságoknak köszönhetően természetes tisztaságot és felfrissülést nyújt miközben feltölti a bőrt élénkítő bioenergiával. Testre és hajra is alkalmas.
Kiszerelés: 250ml
2023.04.04. 12:14
Ajándékba kaptam, de fogom vásárolni egyedi friss illata miatt.
2018.08.09. 12:01
Enyhén mézes illatú, amit csak zuhanyzás közben éreztem. Állaga kellemes, viszont jobb hidratálásra számítottam, az én bőrömet ugyanis szárította.Eléggé túlárazott termék szerintem.
2018.06.27. 12:10
Erősebb mézes illatra számítottam, a hatása jó,de ennyiért van jobb tusfürdő is
2016.03.30. 19:35
Én imádom a Dr. Organic mézes termékeit, az illatukat is :) Sajnos ez a tusfürdő semmivel sem nyújtott többet, mint bármelyik hagyományos társa, de annak is örülök, hogy nincsenek mesterséges összetevői. Egyébként jól tisztít, jól habzik, viszont az én bőrömet egyáltalán nem hidratálta. Ezt a flakont elhasználom, aztán legközelebb egy másik márkával próbálkozom.
2014.02.22. 14:18
Szuper! :) A legjobb benne, hogy puhítja a bőrömet, fürdés után nem rohanok rögtön testápoló után. Az illata natúros, kellemes.
2012.08.16. 13:26
Egy tusfürdőnél szerintem a lényeg az illat, hogy jól tisztítson és, hogy ne szárítsa ki a bőrt. Ezekben abszolút jól szerepelt nálam. Nekem 5-ös.