dr. Organic Sampon Bio Kakaóvajjal
Ár: | 2300 Ft | Kategória: | Samponok | |||
Kiszerelés: | 265 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Müller, bioboltok, online | Bőrprobléma: | -- |
Vedd meg online a Szepsegtrend.hu-n 2990 Ft-ért | megnézem |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: Mancsa, Módosítva: 2018. október 10.
Kiszerelés: | 265 ml | |
Lelőhely: | Müller, bioboltok, online | |
Kategória: | Samponok | |
A revitalizáló sampon aloe vera, bio kakaóvaj, datolya- és gyümölcskivonatok keverékét tartalmazza. Táplálja, revitalizálja, teltté, frissé és ragyogóvá varázsolja a hajat.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Juice
ta
Benzyl Benzoate
Benzyl Cinnamate
VÁSÁROLD MEG
Fizetés: készpénz, utánvétel, Szállítás:személyes átvétel, futár
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
KePalmaKiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)
Hidratálók: GlycerinKémiai hámlasztók: Citric Acid
Emolliensek: Stearic Acid, Theobroma Cacao (Cacao) Seed Butter, Glyceryl Stearate SE
Emulgeálószerek: Lauric Acid, Stearic Acid, Glyceryl Stearate SE, Sodium Laurate
Tisztítószerek: Sodium Cocoyl Isethionate, Lauric Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Laurate
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Benzyl Alcohol, P-Anisic Acid, Benzyl Benzoate, Benzyl Cinnamate
Tartósítószerek: Benzyl Alcohol, P-Anisic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate
Kókuszból származó gyengéd tisztító anyag (surfactant). Dr. Leslie Baumann a Cosmetic Dermatology című könyvében azt írja, hogy a Sodium Cocoyl Isethionate különleges molekuláris szerkezetének köszönhetően egyenesen új dimenziókat nyitott meg a syndet barok (vagy "szappanmentes szappanok") gyengédségében.
A kókuszolajban és az olajpálma magjának olajában is megtalálható zsírsav. Antibakteriális hatást tulajdonítanak neki. Megtalálható még a tehén- és kecsketejben, valamint az anyatejben is. In vitro (azaz kémcsőben végzett) tanulmányok szerint hasznos összetevő lehet a pattanások kezelésében. Forrás: wikipédia
Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.
Kakaóvaj. Emészthető természetes zsíradék, melyet a kakaóbabból nyernek. Enyhén csokoládé szerű íze és aromája van. A kakaóvaj emollient anyag, mely polifenol antioxidánsoknak is gazdag forrása. Kémcsőben végzett (in vitro) kutatások szerint segít a bőr rugalmasságának és az egészséges kollagén termelésnek a fenntartásában. A közkeletű hiedelemmel szemben azonban nem használ a striák ellen.
A glyceryl stearatenak az "ön-emulgeáló" (self-emulsifying, innen az SE végződés) formája. Az ön-emulgeálás azt jelenti, hogy egy olajos jellegű összetevő a vízzel szinte magától, emulgeálószer hozzáadása nélkül keveredik és emulziót formál.
A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, habképző és felületaktív anyag.
Színtelen, vízben jól oldódó alkohol féle. Tartósítószerként használt. Nagyobb mennyiségben a bőrre szárító, irritáló hatással van.
A laurinsav nátriumsója. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint tisztító, emulgeáló és felületaktív (segíti a kozmetikumok egyenletes eloszlathatóságát) hatású összetevő. Leggyakrabban a samponokban, szapanokban találkozhatunk ezzel az összetevővel.
Ánizssav, melyet a CosIng hivatalos funkció besorolása szerint szagokat semlegesítő hatása miatt használnak a kozmetikumokban. Gyártói infó alapján erős gombaellenes tulajdonsága is van, így tartósítószerként is használatos (más tartósítószerekkel kombinálva).
Közönséges nevén só. A kozmetikai iparban a sót térfogatnövelő, maszkoló (a nem kívánt anyagok semlegesítése), sűrűség szabályozó segédanyagként használják.
Nátrium hidroxid (marólúg, lúgkő). Vízben oldva erősen lúgos oldatot képez. A kozmetikai iparban kis mennyiségben arra használják, hogy szabályozzák vele a krémek ph értékét (bizonyos hatóanyagok csak bizonyos ph tartományban aktívak, ilyenek pl. az AHA és BHA). Nagyobb mennyiségben bőr irritáló.
A benzoesav nátrium sója, melyet tartósítószerként használnak.
Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva használják.
Benzyl alkohol és benzoesav észtere, melyet illatanyagként, oldószerként és gombaellenes stabilizáló anyagként használnak a kozmetikumokban.
Benzil alkohol és a fahéjsav észtere. Szintetikus illatkomponens. Allergia és immuntoxicitás tekintetében közepes kockázatú vegyület, kozmetikumokban való felhasználását jogszabályok korlátozzák. Magasabb koncentrációban erőteljesen irritatív, allergén és idegkárosító hatású. Limitált koncentrációban biztonságos, de allergizálhat.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia