„Old money” smink és más esküvői szépségtrendek 2025-ben
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
Tvylvis
"Amazonas" ápoló és kényeztető fürdősó egzotikus illattal.
2017.09.27. 16:30
Igazi esőerdős hangulatot teremt a fürdőszobában! Olyan, mint egy kiadós eső után kenuval az Amazonaszon lecsordogálni, miközben a fák lombjai a vízbe érnek és ezzel méregzöld víztükröt hoznak létre. Tökéletesen passzol hozzá. Nagyon finom illata van, nem szárítja a bőrt! Nagy "kádazós" vagyok, szeretek ott meditálni (még nyáron is). Én csak a felét használom el egy fürdésnél, sokkal kellemesebb és így is elég intenzív élmény éri az embert. Ajánlom ezt a módszert olyanoknak, akiknek érzékenyebb a bőrük. Nagyon szép a csomagolása és könnyen bontható a bevágások által. Én hosszúkás csomagolásban vettem és külön plusz pont jár a kis lyukért a zacskón, ahol megillatozható a fürdősó. Én sokkal jobban szeretem ezeket az apró szemcsés fürdősókat. Általában ilyeneket veszek illetve olajokat. Nálam telitalálatos, próbáltam többet is a márkától és azok is nagyon jók. Remélem kapható lesz még, mert mostanában nem találkoztam vele.
2017.04.14. 09:56
Nagyon kellemes, frissítő illata van. A víz nálam is zöld színű volt, viszont enyhén habzott is. Puha volt utána a bőröm. Annyira nagy hatást nem tett rám. Kellemes és ennyi.
2015.12.06. 20:15
Kellemes fürdősó, ami egyáltalán nem szárította a bőröm. Kicsit fura ugyan a mélyzöld színű víz, de érdekes is egyben. Habot nem képez. Az illata nagyon vizes, friss, ugyanakkor van benne valami vihar utáni földillat, szóval találó az elnevezés. Megkapja az ötöst.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.
A 135 éves múltra visszatekintő márka áprilistól exkluzívan a dm polcain is elérhetővé válik!
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.