Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
Szofi
Természetes vagy festett barna hajra.
2014.08.27. 14:20
Tényleg jobban kihozza a haj színét! Nem tudom, hogy a festett barnára hogyan hat, de a természetesre kiváló. Puhává és selymessé teszi. Lehet, még egyszer megvenném, de kicsit olajos és ijesztően barna színű :)
2013.08.25. 13:11
Nagyon rég használtam, arra emlékszem, hogy valami édes illata volt neki. Meg nagyon szárította a hajam, de azt azért figyelembe kell venni, hogy régen abszolút nem használtam balzsamot és nincs benne szilikon. Sosem hagytam rajta, csak besamponoztam és leöblítettem a hajam, tehát nem tudom mennyire változtat/élénkít a haj színén.
2013.01.15. 13:03
Nem látom tőle barnábbnak a hajam és az előttem szólókkal ellentétben következő mosáskor sem láttam a vízen, hogy megfogta volna. Hajmosás után nem túl selymes, inkább kissé sprőd a hatás, viszont nekem elég durván dúsító hatást váltott ki. Nem ezt akartam elérni a samponnal, viszont nincs ellenemre, hogy legalább dúsít, ezért és a kedvező ára miatt 3-as.
2012.11.11. 20:48
a szőkitett hajam mindig ledobja 2hét alatt a barna festéket.... meguntam már hogy 2 hetente festem, kipróbáltam ezt sampont, és sokkal élénkebb, tovább tart a színe és befogja a hajat, mert köv hajmosáskor látom hogy ereszt. Jól habzik, jó illatú.
2012.01.05. 19:32
A barnító hatását onnan látom,hogy mikor legközelebb mosom a hajam barna cucc jön belőle. Az illata nekem is nagyon tetszik,én nagyon szeretem ezt a sampont,jobban,mint a Baleásat. Balzsammal együtt használom és sokáig finom illata van a hajamnak és fényes is tőlük.
2011.10.03. 14:35
Az illata isteni, mogyorós-csokis. A barnító hatását nem igazán tudom megítélni, mivel nem mindig ezt használom. Viszonylag jól tisztítja a zsíros hajat is. Viszont kicsit olyan mint a gumi, ha kinyomom, és nem húzom le, viccesen visszaugrik a nagy része. Nem túl természetes tulajdonság, összetevőlista sem a legszebb. Összességében 4-es.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.