Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
Jelizz
Gyümölcs kivonatokat tartalmaz.
2015.04.26. 18:09
Az illatát imádom, tényleg nagyon jó áfonya illata van. A hozzátartozó balzsammal használtam, először jó volt, de sajnos egy pár használat után kiszárította a hajam és lelapította. Ha csak a sampont vagy csak a balzsamot használom egy másik termékkel úgy használható.
2014.09.02. 12:54
az illata nagyon finom, jól habzik, viszont amit a hajammal művelt,az sajnos kritikán aluli. imádom a hajam, ezért nem kísérletezem sokszor, de ennek a samponnak a csomagolása, összetevői és amit ígért meggyőzött. sajnos feleslegesen. a hajamat összekócolta, és szálkássá tette, kiszárította, ráadásul míg 4 napig teljesen elvagyok hajmosás nélkül szép hajkoronával, ezzel már másnapra elkezd zsírosodni a hajam. :(
2014.06.03. 19:31
Jó-nak jó! Imádom az áfonyát meg az áfonyás dolgokat, plusz a hajam is elég ramatyul tönkrement, mondom akkor jön velem. Az ára remek, sokáig tart, jól habzik, és imádom az illatát :) Bevált, újravevős, remélem nem szüntetik be egyhamar :)
2014.05.29. 13:28
az illata nagyon szuper, csak sajnos ahogy egyre többet mostam vele a hajamat, annál hamarabb be zsírosodott tőle a hajam, illetve kócos és kezelhetetlen lett :( kár, hogy nem vált be
2013.10.27. 18:26
Nekem nagyon bejött ez a sampon, úgy elsőre igazából sokalltam a tescoba de utolsó darab volt és imádom az áfonyát és elhoztam. Nem csalódtam benne, nagyon száraz a hajam, ezután nagyon puha volt, nem gubancolódott össze. Nagyon jól habzik. Az illata nagyon jó imádom. A használata után már nem sokallom az árát. Csak ajánlani tudom.
2013.03.22. 19:17
Első használatnál tartok, eddig úgy tűnik, nagyon bevált ( lekopogom :)). Én euro familyben vettem 490ért, ennyi pénzt megért mindenképp. Selymes, puha lett a hajam, szebb színe lett a szőke melíromnak is, most 5 csillagos, ha változna valami, update-elek:)