Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz
Testápolók

Basis pH Tusolóolaj

Hozzáadva 2021.05.25.by

dorqaap

Tusolaj érzékeny bőrre, ami irritáció nélkül tisztít. Hidratáló formula pH-értékű bőr semleges. Az érzékeny bőr különös figyelmet érdemel. A Basis pH tusolóolaj gyengés és hidratáló formulájával kényezteti az érzékeny bőrt. Természetes ápoló olajaival különösen gyengéden tisztítja a bőrt, és megakadályozza annak kiszáradását. Csökken a feszültség és a bőrirritáció érzése. A rugalmas, ápolt bőrérzetért.

€8.45-tól

2023.06.23. 13:01

Száraz-normál érzékeny bőrre igazi élményt nyújt. Vízzel érintkezve fehér emulzióvá válik, nagyon kellemes a használata, nemcsak hidratálja a bőrt, hanem puhaságot és bársonyos érzést kölcsönöz a bőrnek. Testápoló használata nem szükséges a használata után. A Basis PH márka Ausztriában vásárolható meg.

2021.05.29. 19:05

Nagyon száraz, viszkető bőröm miatt vettem meg. Korábban egy másik olajtusfürdőt próbáltam és az nagyon bejött, ezért próbáltam ki ezt. Nagyon kellemes, szinte selymes érzés vele fürdeni. Az arcomra is ezt használom. Nagyon hidratálja a bőröm, nem kell utána testápoló, így 2 az 1-ben hatását tekintve. Dm-ben elérhető itt Ausztriában. Biztosan újraveszem, gazdaságos kiszerelés is.