Bugatti Bella Donna Intensa EDP

Fejjegyek: kávé, körte, rózsabors

Szívjegyek: jázmin

Alapjegyek: pacsuli, vanília

2025.02.04. 20:55

Egy véletlen Müller túra során bukkantam rá, illat alapján tetszett, az itteni vélemények viszony megosztóak voltak, Nekem tetszik, ár-érték arányban szerintem megfelelő, finom, édeskés illat, mindenki megdicsérte rajtam. Az 5 csillagot azért adom,mert ennyi pénzért teszi ,amit tennie kell egy parfümnek.

2024.10.06. 15:54

Nem tolakodó, finom őszi, és sok dicséretet kapok érte

Utoljára szerkesztve: 2024.08.12. 15:54 - 2024.08.12. 15:53

Kifejezetten szeretem. Ha napjában 100-szor ver le víz, akkor sem büdösödök bele. Hétköznapokon használom. Édes de engem nem irritál, van valami a végén, órák múlva, ami finom krémes illat marad. Sokszor vettem és még sokszor veszek.

2024.01.25. 15:51

Tipikus felesleges vásárlás volt a részemről. Egyik nap mászkáltam a dm-ben és egy leányzó ezt próbálgatta, nagyon tetszett ott a sorban közlekedve. Csak nem hagyott nyugodni, így az azt követő napokban visszamentem, mert úgy éreztem kell most egy kis változatosság parfüm téren és ez a termék nagyon kell. Egyébként nem rossz illat, de talán a fiatalabb korosztályon jobban eltudom képzelni. Tömény és édes illat, magamon nem annyira bírtam már elviselni a mindennapok során. Iszonyat alkoholos, ami miatt bár tartós, de a fejem napi szinten megfájdult tőle. Ár-érték arányban nagyon jó választás lehet, ha valakinek szerelem illat lesz. Nem tudtam elhasználni, minimális hiányzik belőle, így valószínűleg elfogom ajándékozni vagy más célra használom majd fel.

2023.12.29. 12:13

Szerelmes vagyok ebbe az illatba, de nem ér semmit. Egyáltalán nem tartós és sajnos nem éri meg az árát, pedig a bugatti márkának olyan parfümöt illene piacra dobni ami nem csak isteni illatú hanem tartós is. Csalódás :(

2023.11.22. 10:53

Nagyon finom illat, de konkrétan semeddig nem tart, kb. 10p múlva mintha be sem fújtam volna magam :( Ebből a szempontból hatalmas csalódás.