Hidratáló arcápolók a ragyogó bőrért
Összegyűjtöttünk néhány szuper hidratáló arcápolót, amelyek nemcsak csillapítják a bőr szomjúságát, hanem segítenek abban is, hogy ragyogjon az egészségtől.
Aprile
Japán lotion, amely kollagén és öt féle hialuronsav tartalmának köszönhetően hidratálja és táplálja a bőrt.
Nem tartalmaz alkoholt, illatanyagot, ásványi olajat és szilikont.
Utoljára szerkesztve: 2020.01.23. 15:52 - 2020.01.23. 15:52
Nemrég fogytak el az utolsó cseppek belőle, és azt kell mondjam, bár szerette a bőröm, a márka placentás tonerét valamivel jobban csíptem. Panaszom nem lehet rá, egyszerűen látványosabb volt a másik hatása. Szerettem, hogy gyorsan beszívódott, nem hagyott maga után réteget, nem okozott semmilyen irritációt. Az INCI szép, a textúrája kellemes, ráadásul hatalmas mennyiség, ami sokáig kitart. Ami még fontos, hogy tök jól hidratált, ami nem is csoda, hiszen a kollagénre és a hialuronsavra épül maga a termék. Ár-érték arányban szuper választás lehet bárkinek.
2019.03.04. 20:58
Imádom,nagy kedvencem a név ne tévesszen meg a japánoknál a lotion az valójában a tonert jelenti mint kóreában!Ez egy full hialuron-kollagén bomba,tulajdonképpen szérum helyett vagy tonerként használom első lépésként,nyáron különösen életmentő na és az ára egy vicc!Mindenkinek ajánlom!
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.