Mostantól tényleg igazi dupe-ja lehet a méregdrága C-vitaminos szérumnak
carmenjade
Tiszta, gyógynövény eredetű hajerősítő formula, gyenge, vékonyszálú hajra. Ez a különleges olaj revitalizálja a fejbőrt és stimulálja a bőrt. A megszokott hajápolóba vagy testápolóba is cseppenthető, az erőteljesebb hidratálás érdekében.
Alkohol-, ásványi olaj-, tartósítószer- és kőolajszármazék-mentes.
2023.07.01. 15:33
Hajmosás előtt használom, fejbőr pakolásként,heti egyszer. Könnyen ki tudom mosni,segített a hajam állapotán. Tetszik a csőrös kupak,segíti a termék könnyű felvitelét.
2023.05.02. 10:34
Hetente vagy amikor időm engedi ezzel szoktam olajos pakolást tenni a hajamra. Nagyon tápláló és szerintem jól ápolja a fejbőrt és a hajat is.
2023.03.12. 15:12
Kedvenc és elhagyhatatlan hajápolóm évek óta. Mivel tesóm mesterfodrász, sokat tudok a termékekről, hajról. Ezt a terméket jó szaunával kombinálni: hajmosás, majd olaj és szauna, végül hidegvizes lemosás. Felér egy mélybotoxxal.
2023.02.15. 06:56
Olyan illata van, hogy megőrülök. Én hajmosás előtt használom, hajpakolást kiegészítve, teljes hajon. Nem keverem semmihez. Nagyon sűrű, testes olaj, brutál jó illattal. Én nagyon nem vagyok híve az illat, meg semmi mentes cuccoknak. Hülyét kapok a nem habzó, illat mentes tusfürdőktől, samponktól, és egyebektől. Semmi élményt nem nyújtanak. A hajamból ez az olaj könnyen kimosható, pihe-puha lesz tőle, és az illata is marad. Száraz hajon óvatosan, csak a végére használom, minden nap, úgy nem nehezül el. Nagyon jó cucc. Az illata miatt testápoló olajba is tervezem belekeverni.
2023.02.14. 11:09
Egyszer használtam magába. Mostanában nagyon megy a fejbőr olajozasa samponozas elott. Na ezt senki ne használja, amennyi parfüm van benne szejjel irritálja a fejboromet. Belekevertem natur olajokba, ugy már elviselhető, de nem veszem újra ha bottal vernenek se. Ahogy az arcodnak nem tesz jot a parfum, a fejborodnek miert tenne jot? 🤷🏼♀️
Utoljára szerkesztve: 2022.03.20. 11:42 - 2022.03.20. 11:41
Csakis hajmosás előtt használom, jó alaposan fejbőrbe masszírozva, és hagyom pihenni legalább 1 órát hogy be tudjon szívódni. Az illata engem cseppet sem zavar, mivel a hajhosszammal nem érintkezik ezért nem is marad benne a hajamban. Csodálatosan teszi a dolgát, amióta használom teljesen elmúlt a fejbőr viszketésem, mintha lenne tőle pár babahajam is :D Ráadásul sokkal életteltelibb a hajam a használata után. Számora csodaszer, biztos hogy újra fogom venni. Nem nehezít, nem ragacsos, ár-érték arányban teljesen jó. A "kupakja" nekem nagyon tetszik, könnyű használni, és mivel csak heti egyszer használom, és akkor sem kell belőle túl sok egyszerre, ezért szerintem jó darabig elég lesz. Külön pont jár neki ami miatt alkohol és szinte minden mentes, parfüm ugyan van benne, de ezt még el tudom neki nézni, tekintve hogy semmit sem árt, csak használ.