Hajápolók

Difeel Prémium Hajolaj Kókuszolajjal

4.5
Hozzáadva 2022.02.17.by

carmenjade

Magas minőségű, 100% természetes, sokoldalú olaj, mely támogatja a fejbőr egészségét. A kókuszolaj szénhidrátokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – hajra és bőrre egyaránt ideális. Könnyen felszívódik, mélyhidratáló hatású. A megszokott hajápolóba vagy testápolóba is cseppenthető, az erőteljesebb hidratálás érdekében.

Alkohol-, ásványi olaj-, tartósítószer- és kőolajszármazék-mentes.

Utoljára szerkesztve: 2025.04.01. 09:27 - 2024.04.22. 14:42

Az argán mellett ezt is megvettem, nagyon jó ez is, keverem a fejbőr keverékemhez így egyben. Hidratált, feltölt, ápolja a fejbőrt.

2024.03.22. 10:10

Az én hajammal csodát tett. Puha, fényes és szépen ápolja a hajvégeket is. Az adagolásával vigyázni kell, mert könnyen megborul. Nagyon sűrű olaj, az én lapockáig érő hajamra bőven elég 4 csepp - még néha sok is. Újra fogom venni.

2024.01.25. 07:02

Tetszik a csomagolása, kellemes illata van és számomra jól funkcionál haj végápolóként és hajmosás előtti pakolásként is. Szerintem megfogom venni újra, hogyha elfogy! 😊

2023.07.31. 13:52

Hajmosás előtti pakolásként használom, szép csillogó lesz tőle a végeredmény. Könnyű túladagolni!

2023.07.01. 15:32

Hajmosás előtt használom, fejbőr pakolásként,heti egyszer. Könnyen ki tudom mosni,segített a hajam állapotán. Tetszik a csőrös kupak,segíti a termék könnyű felvitelét.

2023.03.12. 15:21

Nagyon szeretem évek ota használom különböző difeel termékekkel egyutt. Egészséges, combig erő hajam van ezeknek köszönhetően, vállig érőről. Ajánlom mindenkinek.