Bőrproblémák: bőrproblémák and pigmentfoltok

2.4
Hozzáadva 2012.08.14.by

81Judit

50 g

Az Ephelis alpha gél a teljes arcon alkalmazva frissíti, világosítja a bőrszínt, kiegyenlíti az esetleges színeltéréseket.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.18. 13:08 - 2020.09.06. 17:51

A pattik után maradt bőrelszíneződéseket gyorsan elmulasztja, illetve a gyógyulást is felgyorsítja azzal, hogy ledobja az elhalt bőrt. Nem simít ki egyenetlenségeket, csak halványít. Nekem erre a problémára tökéletesen bevált. Szeplőkről, májfoltról nem tudok nyilatkozni. Az állaga kicsit sűrű, masszírozni kell, hogy felszívja a bőr, és sminkelni lehetetlen rá, szóval este érdemes használni. Főleg vállon, felkaron nekem nagy segítség, ahol maguktól elképesztően lassan múlnak el ezek a sötét kis pigmentfoltok. (Szerintem hidrokinon lehetett a régebbi változatban, azért lehett hatékonyabb, de azt, ha jól tudom, már nem engedélyezik.)

2017.05.12. 08:20

Az arcomon levő, napégés okozta szeplőkre vettem, az egész tubust elhasználtam (reggel, este), de semmit nem halványított :(

2017.01.26. 09:35

Az arcomon levö kettö majfoltra vettem. Egy honapja hasznlom, reggel, delben, ejszakara- csak a foltot kenem be vele, azonban semmit, de valoban SEMMIT nem halvanyodott. Tiszta penzkidobas, senkinek nem ajanlom!

2016.07.13. 12:40

Sajnos semmit nem ér, pedig fél évig kentem vele a májfoltjaimat. Egyáltalán nem marja bőrt, mint amit ráírtak. A végén már jó vastagon kentem mégsem csinált semmit.

2016.07.02. 11:09

A régi gél tökéletes volt folthalványításra. Ez az új változat semmit sem ér. Pedig úgy örülteem, hogy újra kapható...

2016.03.02. 21:01

Pigmentfoltok kezelésére használtam az arcomon több hónapon keresztül. Sárga színű, zselés állagú krém. Nehezen szívódik be, sminkelni nagyon nehéz, szinte lehetetlen rá. Egyfajta réteget képez az arcon, amit simán le lehet dörzsölni. Emellett 50+ faktoros kifejezetten arca való fényvédőt használtam. A foltok...hát mondhatni nem lettek rosszabbak(éppen hatareset), de jobbak sem. Az ára ugyan nem magas, de ha a rövid szavatossági időt nézzük, akkor számomra ez már pénzkidobás.