Ezt a terméket már nem gyártják!

Hauser Par-O-Star Hajhullás Elleni Folyadék
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Hajápolás | |||
Kiszerelés: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | Hiányzik. Feltöltöm | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: CyberMia, Módosítva: 2018. szeptember 30.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
CI 42051
sz
CI 14720
sz
Nagyon jó kis szer, minden este használom a leírás alapján (kb 30 csepp), másnap az egész hajam jobb minőségűnek tűnik , csökkent a hullás és a kritikus területeken sok a babahaj. Kb 1 hónap telt el, most fog elfogyni, szerintem beruházok rá megint

Csillagos 5-ös termék! Rég óta szenvedtem a hajhullással, mikor ajánlották őt. Elég nehézkes a beszerzése, 1 webshopban találtam. De milyen jó hogy találtam! Semmitől se muló hajhullásomat kb 2 hét rendszeres használat után megállította, és hihetetlen mennyiségű babahajjal lettem gazdagabb! Gyors és jó! Tekintve hogy már gyakorlatilag mindent kipróbáltam, hajhullásra mindenkinek ezt ajánlanám! Biztos hogy újravevős!

Tavaly nyáron nagyon hullott a hajam, vártam, hátha elmúlik, majd az ősszel kipróbáltam ezt és segített, pedig nem voltam egy szorgalmas user :) Kb. heti háromszor locsoltam meg vele a fejbőrömet, a tubus 2/3-a fogyott el és teljesen elmúlt a hajhullás (előtte csomókban jöttek ki a hajszálaim, mindenhol a hajam volt, utána pedig hajmosásonként 1-2 szálat találtam csak a kezemen)
Most megint kopaszodom, de nem tudtam szerezni utánpótlást :(

Most megint kopaszodom, de nem tudtam szerezni utánpótlást :(

Nekem eddig még mindig bevált, ha valami miatt átmenetileg hullani kezdett a hajam. Általában 1 flakon elhasználása (intenzíven) rendbe is teszi a dolgot,jó időre. Szóval szerintem szuper, az már csak hab a tortán,hogy amíg használom,még a tartása is jobb a hajamnak a töveknél.Nagyon megéri az árát!

Gyulladáscsökkentők: AllantoinHidratálók: Inositol
Kémiai hámlasztók: Citric Acid
Emulgeálószerek: Polysorbate 20, Cetrimonium Bromide
Tisztítószerek: Polysorbate 20, Cetrimonium Bromide
Színezékek: CI 42051, CI 14720
Tartósítószerek: Potassium Sorbate, Cetrimonium Bromide
Élelmiszerekben (E202) és kozmetikumokban egyaránt használt tartósítószer. Önmagában viszonylag gyenge a baktériumok elleni hatása, így szinte mindig más tartósítószerekkel kombinálva (pl. Sodium Benzoate) használják.
Emulgeálószer, felületaktív anyag.
Gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású anyag, mely segíti a sebgyógyulást is. Mesterségesen húgysav lúgos permanganátoldatos oxidációjával állítható elő. Az összetevővel gyakran találkozhatunk pattanások elleni termékekben.
Az inozitol egy rendkívül széleskörűen használt anyag mind a táplálkozásban, mind a kozmetikában. Egyik leggyakrabban előforduló formája a lecitin egyik fontos alkotóeleme. A CosIng szerint hidratáló hatású, a haj összetapadása ellen is véd, és hajkondícionáló.
Bojtorján gyökerének a kivonata. Paula Begoun szerint a benne lévő aktív anyagoknak gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatása van. A bojtorjánnak a gyökerét, levelét és magját is használják a kozmetikumokban és a növény minden rész hasznos a bőr számára. A levélnek baktériumellenes hatása van, mely hasznos lehet a pattanásokkal kűzdőknek.
Emulgeálószer, pozitív töltésű felületaktív anyag (surfactant). Antibakteriális és gombaölő hatású is, így tartósítószerként is használt.
Levendula. Paula Begoun szerint a levendulát főként az illata miatt használják a kozmetikumokban, de lehet hogy van baktériumellenes hatása is. Viszont semmilyen kutatás nem utal arra, hogy a levendula hasznos lenne a bőr számára, sőt több potenciális negatív hatása is van a levendulaolajnak és komponenseinek: potenciális bőrirritáló és fényérzékenyítő, valamint a levendulában található linalool sejtmérgező. Paula Begoun összességében mint kerülendő összetevőt jellemzi a levendulát.
Az azorubin (E122) (más néven carmoisine,karmoizin, karmazsin, Food Red 3, Azorubin S, Brillantcarmoisin O, Acid Red 14, vagy C.I. 14720) egy szintetikus piros színezőanyag, amit élemiszerekben is használnak. Színe piros vagy gesztenyebarna. Megtalálható többek között marcipánokban, joghurtokban, lekvárokban, ételzselékben, zsemlemorzsában, tortákban. Az összetevő, mint élelmiszeradalékanyag több országban tiltott, de Európa nagyrészén engedélyezett. (Forrás: Wikipédia)