Bőrproblémák: bőrproblémák and nincs

• Meggátolja a szöszösödést
  • A fényes, selymes hajért
  • Elnehezítés és zsírosítás nélkül

2025.03.18. 10:34

Nekem nagyon bevált, sima, fényes, jó tartású és esésű tőle a hajam. Semmi egyéb hajformázóra nem volt szükség a hajszárításhoz. Furcsa, hogy mások nem tapasztaltak pozitív hatást.

2024.10.16. 20:41

Meg kell védenem ezt a terméket, az én hajam imádja, álomszép és nagyon fényes lesz tőle, sose tapasztaltam eddig ezt a mértékű glass hair hatást. A pára ellen is jól tartott, pedig Szlovákiába, egy igazi ködös hegységbe vittem magammal kipróbálni. Nekem nagyon-nagyon bevált. :)

2024.06.14. 20:18

Hát, ez ilyen semmilyenre sikerült. Egyértelműen Color Wow dupe akart lenni, de ez nem jött össze sajnos. Abszolút nem csökkenti a frizzységet, semmi különbséget nem tapasztaltam a szokásos hővédőm / leave-in balzsamom használatához képest. Nem lett fényesebb vagy simább a hajam, és a beszárított forma sem tartott tovább, sőt. Az meg pláne kamu, hogy a párának ellenállna tőle a haj, ugyanígy az is kampózás, hogy kibír egy-két hajmosást. El lehet használni, elég kellemes az illata, de közel sincs a teljesítménye ahhoz, amit ígér a termék.

Utoljára szerkesztve: 2024.06.24. 09:21 - 2024.06.12. 11:37

Tiktok hatására vettem meg, de pénzkidobásnak érzem. Hullámos hajam miatt inkább a "curl" változatára esett a választásom. Nedves hajra fújtam belőle (nem sajnálva a mennyiséget, de azért nem tocsogósra:D) az extra fény hatást nem éreztem, szerintem egy jó sampon-pakolás-kondicionáló kombó is simán tud gyönyörű fényt adni a hajnak. Szöszösödés elleni védelem az nulla, a napokban volt esős-párás időjárásban abszolút nem állta meg a helyét. Hajat viszont nem nehezíti el, és nem zsírosítja. Összességében kicsivel lett puhább a hajam, de még egyszer tuti nem venném meg, fölösleges számomra.