Fiatal lányként nagyon menő dolog volt az impulse dezodor, kezdetben csak 3 illat volt, a klasszikusok, incognito, la pantera és a Magic Moschus . Csodálatos emlékek kötnek ezekhez az illatokhoz, amit ma már retronak nevezünk, de akkoriban forradalmi volt a meglevő 2 féle Fa, 8x4, Claudia deók mellett, szinte minden kislány/nagyobb lány ezekről álmodozott Emlékszem, elsőnek az Incognito volt még, ajándékba kaptam az én drága Nagypapámtól. Miután a 3 közül az az illat volt a legnépszerűbb, legközelebb már a másikakat próbáltam A La pantera már igazán komoly illat volt és ez is. Felejthetetlen érzéseket hoz elő, főleg ez a Magic Moschus, bár kicsit más , mint amire emlékszem, de visszahozza azokat az ábrándos diákéveket. Most is szuper illat, bár akkori önmagamhoz képest komoly is Ez lett a legnagyobb kedvenc, később , amikor fogyott, a zsebpénzemből spóroltam rá, amit kajára kaptam, inkább erre tettem félre . Közben pedig álmodoztam: szépségről, örök szerelemről, csodákról, fantáziavilágról. Néhány beteljesedett, néhány nem. De az emlékek nagyon szépek Ez az illat púderes, picit fűszeres, mai szemmel szexis illat, bár a La Pantera kihívóbb, fülledtebb, ez viszont szebb illat. Remek dolog, hogy ismét lehet kapni, szerintem megvan a vásárlóköre Újraveszem, amíg lehetséges.