Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
vdev92
A hialuronsav az egyik alapvető összetevője a bőrnek, amely ellenálló képességet és feszességet biztosít. Az évek múlásával a koncentrációja a bőrszövetben folyamatosan csökken, ezzel olyan bőrproblémákat okozva, mint a ráncok kialakulása és a bőr elernyedése. Ezért nélkülözhetetlenné válik, hogy biztosítsuk a felhámréteg számára a folyamatos táplálást és a külső hidratálást.
2025.01.05. 07:34
Nagyon ragacsos hatása van. Illata a kutya kajára emlékeztet. Hatásra nem rossz, puha lesz tőle a bőröm. Nem venném meg de biztosan elhasználom
2021.01.22. 17:23
Sajnos, csak 1 napig használhattam... Este 2 cseppet szépen bepaskoltam az arcbőrbe, szem környékre. Kevés kell belőle, ragadós szérum, de nagyon gyorsan beszívódik.Nagyon finom puha lett az arcom, szinte azonnal. Aztán reggel belenéztem a tükörbe és piros foltokkal néztem szembe. Biztos allergiás lettem rá, így ez nem a szer hibája.