Mama Mio The Tummy Rub Oil
Ár: | 10 000 Ft | Kategória: | Testápolók | |||
Kiszerelés: | 120 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | online | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: annama, Módosítva: 2016. március 17.
Ár: | 10 000 Ft | |
Lelőhely: | online | |
Kategória: | Testápolók | |
A terhesség alatt jelentkező striák megelőzésére és kezelésére szolgál, organikus olajakkal készül. Használható hasra, fenékre, combra.
- Véd a striák kialakulásától és a viszkető bőr érzéstől.
- Használha terhesség és szoptatási idő alatt.
- Segítségével gyorsabban regenerálódik a bőr szülés után..
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond)
Persea Gratissima (Avocado) Oil
Citral
Citronellol
Evernia Furfuracea (Oakmoss Lichen) Extract
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
A terhességem kb. 4-5. hónapjától használom, ahogy elkezdett növekedni a hasam. Most a 8. hónapban járok és nagyon szép egészséges/egyenletes a bőr még mindig rajta, striának nyoma sincs. Hozzá teszem, nincs óriási hasam, de a genetikára nem fogható csak, ugyanis anyukám is ugyanaz a vékonyabb alkat mint én, és neki mégis kialakultak striák a bőrén a terhessége alatt. A 240 ml-es kiszerelést használom, nagyon sokáig elég, szerintem még a szülés utánra is marad belőle. Egyedüli dolog, ami számomra zavaró, hogy elég illatos, de én alapól nem szeretem a parfümözött termékeket. Megelőlegezem az 5 csillagot, ha mégis szakadni fog a bőröm a végére jövök újra értékelni.

Antioxidánsok: TocopherolHidratálók: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil
Vitaminok: Tocopherol
Emolliensek: Persea Gratissima (Avocado) Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Rosa Canina (Dog Rose) Fruit Oil
Illatanyagok: Parfum/Fragrance, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol, Evernia Furfuracea (Oakmoss Lichen) Extract
Édesmandula. A leggyakrabban olaj formájában találkozhatunk az összetevővel, de használják a kivonatát, a belőle kinyert fehérjét, és a mag héjának az örleményét is is.
Avokádóolaj. Vitaminokban és zsírsavakban gazdag természetes olaj, mely könnyen a bőrbe szívódik, kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz, érett bőr számára. Ekcémás és atópiás bőr számára is kiváló összetevő, mely hatásos a szárazság és viszketés enyhítésében. Antioxidáns tulajdonsága is van.
Kókuszolaj, melyet emollient anyagként használnak a kozmetikumokban. Viszonylag magas a komedogén indexe (5-ből 4-es), így a pattanásokra hajlamos bőrűeknek érdemes kerülni.
Csipkebogyó olaj, ami kedvelt magas omega zsírsav tartalma (linolsav- 51%,olajsav - 20%), és regeneráló tulajdonsága miatt. Bár gyakori tévhit, hogy a csipkebogyó olaj C vitamint tartalmaz, mivel a csipkebogyó gyümölcsnek valóban magas a C vitamin tartalma, a C vitamin vízben oldódó, így a csipkebogyó (és semilyen) olaj nem tartalmazza. A csipkebogyó olajbanban olajban oldódó antioxidánsok találhatóak, például E-vitamin félék, és karotenoidok (A-vitamin elővegyületek), amik valószínűleg hozzájárulnak az olaj regeneráló tulajdonságához. (forrás)
Források: FutureDerm és Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology
Természetes illatosító anyagok keveréke (citrusolaj (d-limonene) és fenyőfa vagy mentol (l-limonene) ). A kutatások ellentmondóak azzal kapcsolatban, hogy rákellenes vagy éppen hogy rákot okozó anyag szájon át bevéve. A bőrön alkalmazva allergiát (contact dermatitis) okozhat az arra hajlamosaknál, így jobb kerülni, csaknem az összetevőlista utolsó helyeinek egyikén áll.
Levendulából kivont illatosító anyag, a levendulaolaj egyik fő összetevője. Potenciális bőrirritáló és allergén a levegővel érintkezve, egy 2004-es kutatás szerint pedig sejtmérgező hatású lehet, bár nincs olyan tanulmány, ami in vivo (emberen végzett kísérlet) is megerősítené ezt.
A citromfűolaj fő alkotórésze. Megtalálható még a verbéna, a citrom és a narancs illóolajában is. A kozmetikumokban illatanyagként használják.
Citromfűből kivont illatosító anyag.
Az Evernia Furfuracea (angolul: Treemoss Lichen) a csapadékos területek fenyőféléin megtelepdő zuzmó. Kivonata illatanyagként használatos a kozmetikai iparban. Hasonlóan az Evernia Prunastri kivonatához allergiás reakciót, fényérzékenységet okozhat az arra érzékenyekben.
Helia-D Classic Hidratáló Éjszakai Krém
Helia-D Regeneráló Hajhullás Elleni Esszencia
Imádom ezt a kis csodaszert!! Időszakosan szokott hullani a hajam, sok mindent kipróbáltam már, de ez tényleg használt. Én minden nap jól befújkálom vele a fejbőröm és alaposan belemasszírozom, ilyen használat mellett a 2. hét végére jelentősen csökkent a hajhullásom, és azóta rengeteg babahajam is nőtt az egész fejemen. Nagy meglepetéssel tapasztaltam, hogy nem csak új hajszálaim nőttek, hanem a meglévő hosszú szálak is mintha megvastagodtak volna, erősebbek lennének. Már a 2. flakonnál járok, de biztos, hogy mindig lesz belőle itthon. Persze nem fogom mindig minden nap használni, csak kúraszerűen.
Helia-D Botanic Concept Tokaji Aszús Hidratáló Krém Normál/Kombinált Bőrre
Újravevős termék nálam. Nagyon könnyen beszívódik, nem hagy filmréteget. Télen is kellőképp hidratálta a bőröm. Sokan panaszkodnak, hogy erős az illata, szerintem abszolút kellemes. Csomagolása pedig ezért az árért csak plusz pont!!!
Helia-D Regenero Hajvégápoló Szérum
Most már bő 1 hónapja használom, és nagyon meg vagyok elégedve vele. Ki kellett tapasztalni a mennyiséget, nekem a 3 pumpálásnyi az ideális, aminek már látom a hatását, de nem nehezíti el, vagy zsírosítja a hajamat. A hajam alsó kb. 10 centijére szoktam kenni. Száraz és nedves hajra is ugyanolyan jól használható. Szép sima, fényes lesz tőle a haj, és elég lassan fogy. Nem csak a hajamra használom, hanem a körmeimre/kézfejemre is szoktam kenni, pár percig masszírozom a körömágyba, kezembe, maradéktalanul felszívódik és a hatása is nagyon jó. Én akciósan vettem 1490,-Ft-ért, de teljes áron is újra fogom venni ha egyszer elfogy.
Helia-D Krémes Hidratáló Testápoló Száraz Bőrre (régi)
Kiváló testápoló,imádom. Hamar felszívódik és nem hagy zsíros érzést,mint egyes drágább termékek.Nagyon jó illata van.Tescóban vettem leárazva 850 Ft-ért,ennyiért sehol nem kapni jobbat.Az érzékeny bőröm miatt kicsit aggódtam,hogy irritálni fogja-e az olaj ami benne van....ééés nem! Mindenkinek ajánlom! :)