exhocmomento
Tökéletes arctisztító szappan
Vegyszer-, tartósítószer-, parabén-, SLS-mentes.
Utoljára szerkesztve: 2018.11.23. 15:49 - 2018.09.03. 20:42
Nagyon kedvelem a natúrkozmetikumokat, és külön szeretem ennek a mindenmentességét. :) Telis-tele van mindenféle földi jóval. Olyankor használom, mikor kicsit kímélni akarom a bőröm a hígított teafa olajjal való tonizálástól. Ez neki a pihi. :) A kezemben habosítom fel, majd a habbal mosom át az arcom. Nagyon jól tisztít: lekapja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Használat után azért kicsit tud húzódni a bőr, de hidratálással ez korrigálható.Up-up-up: Azóta már megtanultam, hogy a problémás arcbőrnek nagyon nem barátja a szappan. Úgyhogy már nem használom. Ettől függetlenül egy szerethető terméknek tartom ezt a szappant, változatlanul tetszenek az összetevői is (tudom, van aki nagyon ellenzi a kvázi irritatív növényi olajokat, de én szeretem őket és még sose ártottak), szuper hogy mindenmentes, hogy magyar, hogy olcsó. Nem bántom a csillagait, kézmosónak majd elhasználgatom. Vagy el tudnám képzelni akár egy pattis hátra.