Bőrtípusok: bőrtípusok and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szappanok

Múzsa Zöld Agyagos Szappan

1 vélemény
Hozzáadva 2018.08.30.by

exhocmomento

100 g

Tökéletes arctisztító szappan

• Az aktív szén és a zöld agyag tisztítja a pórusokat, eltávolítja a méreganyagokat és szennyeződéseket.
  • A 100%-os teafa illóolaj rendkívül sokoldalú gyógyhatással bír, elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, így kiválóan alkalmas az elzáródott pórusok tisztítására, fertőtlenítésére és megelőző ápolására.
  • Az aloe vera hámosító, sebgyógyító hatása bizonyított tény.
  • A bőrtápláló sheavajat, diólevél- és kamilla gyógyteafőzetet tartalmazó szappan ajánlott zsíros, pattanásos, problémás bőr tisztítására. Ez a szappan anélkül tünteti el a pattanásokat, hogy közben kiszárítaná a bőrt és használatával csökken a túlzott faggyútermelődés is.
  • A parajdi só rendkívül gazdag nyomelemekben, amelyek használat során felszívódnak és beépülnek a szervezetünkbe. Vírus-, baktérium- és gombaölő hatása miatt fertőtleníti a kezelt felületet, így a mindennapi kézmosásra is kiváló.

Vegyszer-, tartósítószer-, parabén-, SLS-mentes.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.23. 15:49 - 2018.09.03. 20:42

Nagyon kedvelem a natúrkozmetikumokat, és külön szeretem ennek a mindenmentességét. :) Telis-tele van mindenféle földi jóval. Olyankor használom, mikor kicsit kímélni akarom a bőröm a hígított teafa olajjal való tonizálástól. Ez neki a pihi. :) A kezemben habosítom fel, majd a habbal mosom át az arcom. Nagyon jól tisztít: lekapja a szennyeződéseket és a felesleges faggyút. Használat után azért kicsit tud húzódni a bőr, de hidratálással ez korrigálható.Up-up-up: Azóta már megtanultam, hogy a problémás arcbőrnek nagyon nem barátja a szappan. Úgyhogy már nem használom. Ettől függetlenül egy szerethető terméknek tartom ezt a szappant, változatlanul tetszenek az összetevői is (tudom, van aki nagyon ellenzi a kvázi irritatív növényi olajokat, de én szeretem őket és még sose ártottak), szuper hogy mindenmentes, hogy magyar, hogy olcsó. Nem bántom a csillagait, kézmosónak majd elhasználgatom. Vagy el tudnám képzelni akár egy pattis hátra.