Samponok

Optima Allergenics Nyugtató Hajsampon

4.5
Hozzáadva 2016.10.12.by

juditkaa70

Az Optima Allergenics sampon nyugtatja a száraz, irritált, érzékeny fejbőrt, miközben alaposan megtisztítja a hajat.

100%-ban természetes összetevőkkel, pH 5.5, nyugtató hajsampon. Az érzékeny, száraz, irritált fejbőr ápolására.

Antiallergén. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Természetes eredetű fitoszterolokat, borágó olajat, aloe verát, allantoint, panthenolt (B5-vitamin) és kókuszolaj kivonatot tartalmaz. Nem tartalmaz tartósítószert.

2022.11.01. 17:07

Nekem nem volt wow érzésem tőle sajnos. Száraz a fejbőröm, sokszor viszket is és ettől a sampontól nem igazán lett jobb. Az állaga sűrű, nagyon kiadós, az illata kellemes, nem tolakodó. Nagyon durván száraz lett a hajam mosás után, rengeteg balzsamot kellett tennem rá. Nagy jóindulattal azt mondanám, hogy talán kicsit jobb a fejbőröm állapota, de semmi extra. Az itteni vélemények alapján vártam én is a csodát, de nekem nem jött be. Ár-érték aránya miatt biztosan nem veszem újra.

2021.03.09. 12:06

Ez a sampon csodálatos! Nagyon ritka az a sampon, amelyben csak egészséges összetevő van. Az 5.5 PH-nak köszönhetően a fejbőröm viszketése szinte azonnal megszűnt. Szép fényes tőle a hajam, én még mellé használom ezt a balzsamot: HC+ Természetes tápláló hajbalzsam száraz és töredezett hajra. Nagyon beváltak, mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Igaz a sampon elég drága, de most kivételesen megéri az árát :)

Utoljára szerkesztve: 2016.10.30. 09:09 - 2016.10.30. 09:07

Hónapokig jártam bőrgyógyászhoz, kipróbáltam kénes sampont, koffeinest, különböző márkákat, a fejbőröm azonban katasztrofális állapotba kerül tőlük - viszket, korpás-zsíros, sebesedik, legrosszabb esetben hajmosást követő egy órában jelentkezhetnek a tünetek. Gyakorlatilag mindentől, nem túlzás. Aztán külföldön rátaláltam erre a zseniális termékre. Bio-almaecetes öblítést végzek utána, nem vesznek össze, így meg van oldva a balzsam és a tisztítás, ez a kombináció négy napig kihúzza mosás nélkül; aki küzdött hasonló problémákkal, átérzi ennek a jelentőségét.

2016.06.19. 18:43

Nemrég ismerkedtem meg ezen márkával,és rendeltem magamnak onlienon,több terméket is,ez is közöttük volt. . Száraz,viszkető,hámlásra hajlamos a fejbőrőmnél bizonyos részek. elég nehezen találtam megfelelő sampont,amire az írjam,hogy uuhhhh ez megérte! Na,ez a sampon ez a kategória,hogy szeressem,és hogy ha elő jön ez a viszkető érzés,használjam. Nem állandó ez a fejbőr probléma nálam.