Hajápolók

Panthenol Forte Hajbalzsam

3.7
Hozzáadva 2012.10.13.by

kismadár

A Panthenol Forte hajbalzsam összetevői regenerálják, hidratálják a károsodott hajat. A nagy mennyiségű dexpanthenol, ginzeng- és zöldtea kivonat visszaadja a haj vitalitását, elősegíti a növekedését, fényt, tartást ad neki. Rövid időn belül mérsékli a hajhullást.

A víz alapú balzsam nem nehezíti el, nem zsírosítja a hajat, könnyen felszívódik.

Kiszerelés: 230 ml

Utoljára szerkesztve: 2014.01.17. 18:28 - 2014.01.17. 18:28

Néhányszor használtam eddig, a samponnal együtt, arról leírtam az értékelésemet a samponnál. Tetszik ez a balzsam, nem kell belőle túl sok (hónaljig ér a hajam, vékony szálú, tövénél zsírosodásra hajlamos, de a végei elég szárazak és amúgy gubancolódásra hajlamos), könnyen eloszlatható, nem nehéz kiöblíteni, utána könnyű kifésülni a hajamat és szárítás után szép fényes. Nem érzem, hogy elnehezítené a hajat. Nekem nagyon tetszik, megkapja az 5 csillagot.

2013.07.20. 16:36

Nekem vékonyszálú hajam van, de semmi problémám nincs vele. :) A samponjával együtt tökéletes :)

2013.07.13. 11:45

Vékonyszálú hajra nem a legjobb. Nem tudtam rendesen kifésülni a hajam, de az illata viszont nagyon kellemes. Ettől függetlenül nem használom újra, erre a hajtípusra nem megfelelő,de szerintem a többire nagyon jó lehet. Kicsit híg is, de ápolta a hajam az igaz, ezért 4 csillag meg az illatáért, azért mínusz, mert sajnáltam utána a kitépett hajszálaim fésülés közben.

2013.06.21. 19:20

A samponjával együtt használtam, de ezt nem kedveltem annyira meg. Nekem elég hosszú a hajam és ez a balzsam kevésnek bizonyult rá. Nehezebben kezelhető és kifésülhető volt a hajam, mint szokott lenni, de amit észrevettem, hogy most egyáltalán nem töredezett.

2013.03.30. 00:34

Kellemesen sűrű, enyhén mammer illatú balzsam, amit gyógyszertárban (is) lehet vásárolni/rendelni kb 1400 Ft-ért. Rendkívül jól terül-már-már szilikonosan-, de cseppet sem segít a kifésülhetőségben, vagy a hajvégszárazságban. Elhagyásával úgy éreztem, hogy jobb a hajamnak ha a csak a Panthenol sampont használom, mert a balzsamtól kócosabb, szárazabb, seprűsebbek voltak a végek. Az alkoholra gyanakszom, bár nem vagyok hozzáértő, de fél éve csak natúr gyógysampikkal mosom és kenem a hajam, így szerintem elég hidegzuhany volt neki ez a sok kemikália... Viszont most figyeltem fel csak a lenti kommentekre, hogy fejbőrre kenve is használható lehet(?). Én egyenlőre ilyet csak a Faith In Nature levendulás balzsammal kíséreltem meg, és az be is vált, sőt! Viszont elég érzékeny és a samponjától már sebes a fejbőröm 3 hét használat után, de próba nélkül nem fogom megtudni, amíg nem jön meg a FIN csomag, kipróbálom, hátha segít. Addig is kettő csillagot adok neki. A második egy reménycsillag, hogy valamire még jó lehet.

2013.02.20. 09:25

Az én szálkás hajamra ez elég gyenge. Már az állaga is túl híg, nincs benne elég "zsír". A ár-érték aránya miatt kap tőlem elégséges osztályzatot.