Bőrtípusok: bőrtípusok and kombinált

Rachel Care Cosmetics Anti-Aging Arckrém

Hozzáadva 2023.04.03.by

Bori12

50 g

A legmodernebb kozmetikai összetevőket gyógynövények természetes erejével ötvözi. Ezeknek a hatóanyagoknak önmagukban is elképesztő hatásaik vannak, ugyanakkor - megfelelő szakértelemmel kombinálva - a természetes összetevők szinergiájának köszönhetően sokszoros kedvező hatást kapunk.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.23. 00:46 - 2025.03.18. 12:55

Szuper jó termék. Könnyed, hamar beszívódik és nem ragacsos. Már pár alkalom után érezhető volt az anti-aging hatás. Maximálisan elégedett vagyok és ajánlom még az érzékenyebb vásárlóknak is, mivel nekem extrém macerás a bőröm és nem volt semmilyen gond a termékkel.

2024.10.17. 08:21

Sajnos nekem tiszta kiütéses lett az arcbőröm a krémtől :-( :-(, meg is ijedtem, de még 2 hétig kentem azért, gondoltam hátha csak az elején irritálja a bőröm. Sajnos abba kellett hagynom a használatát, mert csak egyre rosszabb lett tőle a bőröm. :( Most hogy már nem használom, szerencsére szépen múlnak a pöttyök, kiütések. Több próbát nem teszek vele.

2023.10.18. 13:16

Bocsi Viki reklámozta, akkor figyeltem fel erre a krémre. Számomra hiteles szakembernek számít, aki pénzért/ promonálásért nem teszi tönkre az eddig felépített hírnevét. Ezért mertem megrendelni.A szérummal együtt használom. És tényleg látszik a különbség pár nap után. Illata kellemes, jó a felszívódása,nem csillog a bőröm tőle- holott más krémeknél előfordult. Éjszakára- nappalra is ezt használom. Aki hárklis a fényvédőkre, az résen legyen, mert ebben nem található. Engem ennek hiánya nem zavar.Szívből ajánlom: egy érett, problémás bőrű nő😁😁

2023.08.05. 06:01

Nagyon masszív krém, nyárra nekem sok, így tartogatom őszre.Az illatával sem vagyok kibékülve, de megszokható.Az összetevők nagyon szépek, ezért jár a 4 csillag, de nem igazán jött be; maradok a NuSkin ageloc transforming night krémjénél, nekem ez a tuti befutó.

Utoljára szerkesztve: 2023.11.23. 11:16 - 2023.05.30. 13:03

2023.05.23.A (Bocsi Vikis) reklámja miatt rendeltem, de nem bántam meg, mert nagyon könnyű krém így tavaszi nyári időszakra, mégis alaposan hidratál. Fényvédő ha jól tudom nincs benne ezért azt még szoktam tenni alá/fölé, de ettől eltekintve jó termék.2023.11.23. Azóta újrarendeltem a szérummal együtt és nekem tökjól bevált az arcom becuppantja a hatóanyagokat, még mindig meg vagyok elégedve vele.