Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
GeoNautic
Megjelenés éve: 2010
Fejjegyek: maracuja, grapefruit, mandarin
Szívjegyek: frézia, orchidea, szilva
Alapjegyek: virginiai cedarfa, vanília, tonkabab
2017.08.30. 08:38
Barátnőm fürdőszoba polcán láttam meg először, azután már a Dm-ben is személyesen kipróbáltam. Ez évekkel ezelőtti élmény, de élénken emlékszem, hogy virágos, édes, de van benne egy pici friss, fénylő kis huncutság. Az igazság az, hogy kicsit uncsi volt. Eleinte kezdeti lelkesedés, és aztán a kiszámíthatóság. Olyan átlagos hétköznapi kis elegáns, egyszerű, tiszta illat. De nem több. De miért kell, hogy átlagosak legyünk, ha lehetünk mások is? Ok, néha azért jók, a csendes, unalmas Szerdák is. Mert utána vágyakozol valami többre. De addig nem rossz ez.
2016.03.16. 16:50
A leszáradása sajnos full púder, ami nekem nagyon nem! Az még oké ha valami púderes hangú virágillattal találkozom...
2015.09.22. 13:05
Sportos,letisztult illatot kerestem,így hát rá esett a választásom. Dm-ben elég húzós az ára,de imádom!! :))
2015.07.24. 16:58
Egyik legjobb illata ez, S.Olivernek!Tüzes,sexy,elegáns!Nem hétköznapokra!Újra vennék belőle szivesen!
2015.07.21. 11:10
Jó illatú, de mégis az Original Women mellett döntöttem, az sokkal jobban passzol hozzám. :) Egész tartósnak mondható.
Utoljára szerkesztve: 2015.05.09. 06:55 - 2015.05.08. 16:23
Kifújáskor elég erős de pár perc és finom púderillattá alakul :) különleges illat.