Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
csildiko60
Megjelenés éve: 2005
Illatjegyek: jázmin, fás jegyek, borostyán
2025.03.01. 13:12
Az egyik kedvenc parfümöm. Nagyon erős jázmin illata van. Tavaszra tökéletes szerintem. Sokan dicsérik rajtam. Lehetne egy kicsit tartósabb is,én 4-5 óra viselet után újrafújom. Az üvegébe meg szerelmes vagyok.
Utoljára szerkesztve: 2025.01.30. 09:19 - 2024.12.19. 14:05
Nem tudok rá rosszat mondani. Szép illat, nem extrémen virágos, van benne valami plusz, amitől nem tucatillat. Klímától függően másképp tud viselkedni. Érdemes mindenkinek esélyt adnia ennek a klasszikusnak. A reformulálás nyavalyát pedig tegyük félre egyszer és mindenkorra, mert úgysem tehetünk semmit ellene. Élvezzük azt, ami van!
Utoljára szerkesztve: 2024.11.21. 22:02 - 2024.11.19. 16:43
Nagyon finom, egyedi illat, szerintem bárhol felismerhető annyira jellegzetes. Rajtam nagyon tartós, intenzív ezért nem biztos, hogy mindneki elviseli magán.
Utoljára szerkesztve: 2024.08.03. 20:56 - 2024.08.01. 14:17
Imádtam ennek az eredeti verzióját. Persze, erős, meg brutál, meg nem mindenkinek jött be. Átvette talán tavaly (?) a L'Oreal a cégcsoportot és újralkották a formulát. Ez az erős, testes illat egy mezei tartósságú, silány termékké vált. Nagyon-nagyon sajnálom!
2024.04.24. 18:23
Egyetértek a WC illatosító és az erős orgona kombó illattal, én is ezt éreztem. Kifújáskor a fejjegy egy az egyben WC spray és egy ilyen krémes-virágos "anyuka" illat társult hozzá, amit húztam magam után a drogériában és mire kiértem a fejem is belefájdult. Később már átalakul egy enyhébb, sokkal kellemesebb illattá, a szívjegye orientális, jázminos, ami már nekem is sokkal jobban tetszett és a párom is megdícsérte, de nagyon rövid ideig tart sajnos. Leszáradáskor ezt már alig lehetett érezni (1-2 óra max), hagy maga után egy elég dohos, poros beütést is. Ha ezt összevetem a kellemetlen szúróssággal az elején és a karcos, dohos alapjegyekkel több ideig kellemetlen a parfüm, mint kellemes. Azt nem tudom a régi verzió milyen lehetett, de kíváncsi lennék, hogy miben tér el, mert a szívjegye nagyon tetszett ennek a parfümnek. Összességében sajnos nem éri meg nekem az árát.
2024.03.05. 13:38
Nem rossz illat, eleinte imádtam, mostmár egyre kevésbé nyúlok érte, nem érzem annyira a magaménak mégsem. Nem a kedvencem, de ezért nem érdemel lepontozást, finom illat, csak rajtam mégsem úgy működik mint szeretném.