Tibolina

Ár:   499 Ft, 485 Ft és 1010 Ft   Kategória:   Kézkrémek
Kiszerelés:   50 g, 100 g és 250 g   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   patikák, online   Bőrprobléma:   --

A krémet feltöltötte: szucslia, az összetevőket feltöltötte: wishes, Módosítva: 2017. július 4.

Ár:   499 Ft, 485 Ft és 1010 Ft
Kiszerelés:   50 g, 100 g és 250 g
Lelőhely:   patikák, online
Kategória:   Kézkrémek

Tradícionális, 20 éves receptúra alapján készített kéz- és testkrém

Bársonyosan puhává, hidratálttá varázsolja a kezet. Azonnal beszívódik. Nagyon száraz, ekcémás jellegű bőrfelületre is ajánlott. Lanolint tartalmaz. Színezék mentes.

bibi24
Krémmániás  |  Bőrtípus:  Száraz  |  Bőrprobléma: Pattanások (acne)  |  Korcsoport: 25-34

vivke12

2023. február 8.

Nekem nagyon szarad a kezem es amiota ezt a kremet hasznalom nagyon puha ezert nekem bevalt

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 18-24 |  Dátum: 2023. február 8.

GuerlainInsolence

2022. január 28.

Egyszer véletlenül vettem, mert nagyon megtetszett a retro külseje. Akkor még fém tégelyben volt. Elámultam, annyira bejött. Körülöttem mindenkinek kellett. Aztán eltűnt. Nem tudom most lehet-e kapni. Nem értem, hogy miért szűnik meg valami, ami nagyon jó és keresett. Az ára meg egyenesen szuper volt.

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2022. január 28.

Ramika24

2021. július 12.

Elég sokszor hiánycikk,szinte vadászni kell a gyógyszertárakban,de én nagyon szeretem,télen borzasztóan kiszárad a kezem,és teljesen szétreped. Egy használat után már érezhető a javulás,nagyon szeretem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2021. július 12.

Aquariusgirl

2021. január 31.

Én vettem néhány éve a sok csodás vélemény hatására. Nekem nagyon nem jött be, kuka lett a vége. Nekem az illata nem jött be, nem szívódott be teljesen, ragadt tőle a kezem, illetve inkább volt rajta egy réteg, ami idegesített. Testre nem sem mertem próbálni, már a kezem "sem kapott tőle levegőt". Nekem semmire se jó termék volt.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport: 45-54 |  Dátum: 2021. január 31.

Dancyy

2020. október 13.

Régi KM boxban volt, imádtam, annyira gyorsan beszívódik! Illata semleges, talán kissé púderes

Bőrtípus: Normál |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. október 13.

Kucsinka90

Bőrtípus:  -
2020. szeptember 26.

Többfajta kiszerelésben használtam már. Volt , hogy még arcra is használtam, amikor semmi sem vált be és csak ezt a ternéket viselte el a bőröm. Alapjában véve elégedett vagyok vele, a hátránya, hogy nagyon nehezen szívódik be.

Bőrtípus:  -  |  Bőrprobléma:  -  |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. szeptember 26.

mujerconfused

2020. február 8.

Kis tégelyes kiszerelésben van meg, klasszikus illatú, sajnos télen sajnos nem hidratálja eléggé a kezem.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Tág pórusok |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2020. február 8.

6vilag

Korcsoport:  -
2019. július 6.

Nem könnyű beszerezni, de én nem ismertem lehetetlent. A kis tubusos már egyáltalán nem volt kapható, így megvettem egy bazi nagy tégellyel, ennyi jó vélemény után. Nem bántam meg, Tényleg jó, azonnali enyhülést hoz a száraz kacsónak. Éjszakára használom, bár már meg kéne tanulnom a nappali kézkrémezést is, rám férne bőven.
Felvitel után van egy kissé nehézkes érzetem, de jól eldolgozható és viszonylag hamar beszívódik, nincs ragacsos érzet utána.
Illata, nagyon halványan citrusos és a patikai között balanszíroz valahol, én kellemesnek érzem.
Mivel a nagy tégelyt még a lejárati idő előtt nem tudnám elhasználni testkrémnek is bevetettem. A pikkelyesen száraz lábaim nagyon kedvelik, gyorsan bemasszírozható és hamar felszívódik. Erre a célra is tökéletesen megfelel.
Azért 4 csillag, mert lehetne még egy kicsit ütősebb. A női kéznek szerintem, még ettől is alaposabb ápolásra van szüksége, legalábbis télen.
És nyáron is. Testápolónak viszont nem rossz. Sajnos, nem szerettem meg olyan nagyon, mint amennyire nehéz volt beszerezni, biztos vannak ennél jobbak is, de jónak azért jó.

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2019. július 6.

ZANNAH

Korcsoport:  -
2019. május 9.

Remek MAGYAR termék Nagyon, nagyon gyorsan beszívódik, finom az illata, nagyszerű minőség és elérhető az ára. Szép a csomagolása, kicsit sajnálom hogy csak neten beszerezhető vagyis Én csak onnan tudtam venni.Jó kis termék és MAGYAR ,evvel is erősítjük a magyar piacot ,országunkat.

Bőrtípus: Száraz |  Bőrprobléma: Vízhiány |  Korcsoport:  -  |  Dátum: 2019. május 9.

Titvog

2019. március 24.

Nagyon szerettem, kellemes az állaga, kiválóan hidratált mosogatás után. :)

Bőrtípus: Kombinált |  Bőrprobléma: Pattanások (acne) |  Korcsoport: 25-34 |  Dátum: 2019. március 24.

Nagyon szerettem, kellemes az állaga, kiválóan hidratált mosogatás után. :)

Hidratálók: Glycerin, Lanolin

Sztearinsav. Zsírsav, melyet bőrpuhító (emollient), emulgeáló, emulzió stabilizáló és felületaktív anyagként használnak.

Leggyakrabban samponokban és hajápoló termékekben előforduló felületaktív anyag. Találkozhatunk vele dezodorokban, arckrémekben és fényvédőkben is. Fő funkciója a hajápoló termékekben, hogy csillogóvá és erősebbé tegye a hajat.  A kozmetikumokban a többi szilikonhoz hasonlóan bőrpuhító (emollient), bőrsimító tulajdonsága van. Részletesebb információ itt.

Ásványi olaj. Színtelen, tiszta folyadék, melyet a petróleumból vonnak ki (vagyis inkább a petróleumból gázolaj gyártás folyamatának mellékterméke). Rossz hírneve ellenére Paula Begoun szerint a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj a valaha talált legbiztonságosabb, legkevésbé irritáló hidratáló anyag. Ezenkívül hatásos sebgyógyító is. Az ásványi olajnak azonban némi pórus eltömítő hatása is van, így kombinált és zsíros bőrűeknek jobb kerülni.  Dr. Rózsa Sándor a Testápoló Kislexikonban az ásványi olajat  a nem ajánlott összetevők közé sorolja, mert szerinte "megmarad a bőr felszínén, nem szívódik föl, akadályozza a bőr lélegzését". A híres amerikai bőrgyógyász, dr Leslie Baumann Cosmetic Dermatology című könyvében viszont Paula Begounhoz hasonlóan azt írja, hogy a kozmetikai tisztaságú ásványi olaj egy kiváló és biztonságos hidratáló összetevő.

Glycerin h 0 0

Cetyl és stearyl zsíralkoholok keveréke. Zsíralkohol, melyet emulgeálószerként, bőrpuhító (emollient) és sűrítőanyagként (konzisztencia növelő) használnak a kozmetikumokban. A zsíralkoholoknak ellentétben a „normális” alkoholokkal (pl. ethylalcohol) nincs szarító és irritáló hatása a bőrre.

Erősen lúgos (ph 10) ph szabályozó.

Gyapjúzsír (gyapjút viselő állatok, mint pl a birka által termelt zsír, olyasmi mint a faggyú az emberi bőrben) . Kiváló emollient és hidratáló anyag a száraz bőrre. Bár korábban a lanolint megvádolták azzal, hogy allergén anyag, egy 2001-es kutatás ezt alaposan megcáfolta. A kutatásban több mint 24000 tesztelő vett részt, és csupán 1.7% volt azok aránya, akik allergiások vagy érzékenyek voltak a lanolinra. Ez az arány még kisebb volt akkor, amikor az alkalmazott lanolin koncentrációja 50% alatt volt. Tehát a lanolin egy száraz bőrűek számára kiváló emollient és hidratáló anyag, a zsíros bőrre azonban nagy sűrűsége és zsíros állaga miatt nem ajánlott.

Tartósítószer. Az egyik leggyakrabban használt, kevéssé irritáló. Világszerte engedélyezett a használata legfeljebb 1%-os koncentrációban. Bár a kozmetikumokban használt verzió csaknem mindig mesterségesen előállított, a Phenoxyethanol a természetben is megtalálható, például a zöld teában. (forrás)