Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
martuska83
Fejjegyek: bergamott, piros alma, rózsabors, piros ribizli, frézia
Szívjegyek: ibolya, narancsvirág, arab jázmin, dália
Alapjegyek: szantálfa, tonkabab, pézsma, kasmírfa, vörös ámbra
2023.11.04. 20:00
5* .. nagyon finom virágos-édes gyümölcsös illat… tartós is… nekem nagyon tetszik… sosem illatoztam még meg, viszont most volt rá alkalmam a kipróbálásra… biztos, hogy alap darab lesz nálam!
2022.01.25. 10:55
Jöttem értékelni, mert nekem van.Téli illatnak vettem, és eddig nagyon jól teljesít. Friss is, kicsit virágos is, édeskés is de nem nagyon, nem cukorkás illat tetszik. Tartós rajtam. Nem okozott csalódást, elképzeléseimnek megfelel. Még csak január van, nem tudom melegben milyen, majd maximum update-lek. De eddig megérdemli az 5 csillagot!