Skinimalizmus 2.0 – Amikor a kevesebb nemcsak több, hanem szebb is
Cintia89
Illatkategória: aromás-zöld
Illatösszetevők: mandarin, ámbra, narancs, borostyán, fehér tea, tonka bab, török rózsa, muskotály zsálya, egzotikus fák, páfrány, tengeri jegyek, mate tea
2024.06.06. 06:42
Kerestem egy friss, könnyed parfümöt és ezt találtam. Olyan sok jót olvastam róla… hiba volt úgy megvennem, hogy nem próbáltam ki előtte. Rajtam ez a parfüm büdös, öregasszonyos. Érdekes módon mikor eltelik 1-2 óra akkor átmegy nemisolyan rossz kategóriába, de az is olyan semmilyen.
Utoljára szerkesztve: 2024.01.01. 16:05 - 2023.12.30. 12:00
hétköznapra tökéletes illat számomra,a fás jegyek dominálnak benne. Érdekes, hogy felfújás után még nem "ízlik" az illata (émelyítőnek érzem magamon), de fél-egy órával később viszont beérik, nagyon is. Nekem a tartósságával sincs bajom, ár érték arányban szerintem teljesen rendben van. Update: nagyon megszerettem ezt az illatot. 5 órával fújás után nagyon kedves illata lesz, a fehér teát és a muskotályzsályát érzem magamon.
2023.10.17. 13:52
Ez az a helyzet, amikor egy illat rajtam sajnos nem mutat. Amikor az üvegcsében megszagoltam, akkor nagyon kellemesnek találtam, sőt találom is, de sajnos ha magamra fújom, akkor nagyon mást érzek. Az üvegben egy kellemes, nem hivalkodó, nappalra tökéletes illat van, rajtam viszont kellemetlen és hivalkodó.
2023.07.22. 09:15
Új a kollekciómban, egy gyönyörű nyári spa illatnak tartom vagy fehér ing egy yachton illat. Gyengéden érezhető (ami nyáron jó is) és nagyon kifinomult, kellemes illat.
2022.05.24. 06:17
Egyik kedvenc illatom lett, nagyon tartós és kellemes nőies illatú, DM-ben szerencsére könnyen elérhető, így nem kell netes rendeléssel bajlódni. :)
Ha volt már dolgod makacs pattanásokkal, bosszantó pigmentfoltokkal, vagy épp állandó kipirosodással, akkor jó eséllyel találkoztál már az azelainsav nevével, mint a top hatóanyagok egyikével, mely segít javítani a bőrállapotot.