Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
vidaagnes98
2025.03.23. 20:41
Nagyon jó hidratáló nappalra és éjszakára egyaránt. Könnyed hidratáló, amely nem okoz irritációt és pattanásokat sem. Ajánlom, újravevős 😇
2025.03.05. 22:04
Takács Petra kozmetikus videója alapján vettem meg, mert neki is kombinált a bőrtípusa, mint nekem. Sajnos nekem nem jött be, mert reggelre az amúgy is zsíros T-vonalam most csatak zsír. Alig várom, hogy elfogyjon. Ezen kívül egyébként nem tapasztaltam problémát vele, de jobbnak se mondanám tőle a bőröm.
2025.02.28. 20:39
Kellemes textúra, jót tesz a bőrömnek, viszont picit nehezen szívódik be, de még barátkozunk.
2025.02.28. 07:49
Durva vírusos, allergiás-pattanásos kombinált bőrre kezdtem használni, féltem, hogy nem fog működni, de egészen fantasztikus krém. Tisztítás, tonizálás és szérum után tökéletes, kicsit zsíros, így most télen nappalra is jó, nyáron valószínűleg csak éjjelre fogom használni. Gyönyörű bőrképet ad, nekem könnyen beszívódik, nagyon kevés elég belőle, nagy kiszerelés, jó áron. Eddigi legjobb arckrémem.
2025.02.14. 00:41
Annyira szeretném szeretni a márka termékeit, de valahogy az én bőrömmel eddig egyik termékük sem akar együttműködni. Itt ez a krém is, szép összetevőkkel, nagy kiszerelés jó áron, és az arcom egyszerűen nem tudja beszívni. Se száraz bőrön, se enyhén nedves bőrön, se tonerrel, se nélküle. Kár érte..
Utoljára szerkesztve: 2025.02.06. 12:32 - 2025.02.05. 09:21
Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá a vélemények miatt,de sajnos nem vált be,pattanásokat okozott!