Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Dm, online

Elyn's Lab All-In Extra Könnyed Hidratáló és Bőrnyugtató Arckrémgél

Hozzáadva 2022.08.01.by

vidaagnes98

• kifejezetten problémás, pattanásos, érzékeny bőrre, kombinált bőrtípusra lett megalkotva;
  • nyugtatja az irritált, húzódó, kipirosodott bőrt;
  • nincs matt finise, viszont nem nehezíti el az arcbőrt, így zsíros bőr esetén is szuper választás lehet;
  • jól rétegezhető;
  • éjszakai, de nappali hidratálóként is használható, hiszen stabil marad a fényvédő alatt is;
  • gyorsan beszívódik;
  • beszívódás után kellemes, puha érzetet hagy maga után;
  • a test ápolására is használható;
  • illat- és színezékmentes;
  • potenciálisan irritáló alkoholoktól mentes;
Vásárold meg külső partnereinktől.

2025.03.23. 20:41

Nagyon jó hidratáló nappalra és éjszakára egyaránt. Könnyed hidratáló, amely nem okoz irritációt és pattanásokat sem. Ajánlom, újravevős 😇

2025.03.05. 22:04

Takács Petra kozmetikus videója alapján vettem meg, mert neki is kombinált a bőrtípusa, mint nekem. Sajnos nekem nem jött be, mert reggelre az amúgy is zsíros T-vonalam most csatak zsír. Alig várom, hogy elfogyjon. Ezen kívül egyébként nem tapasztaltam problémát vele, de jobbnak se mondanám tőle a bőröm.

2025.02.28. 20:39

Kellemes textúra, jót tesz a bőrömnek, viszont picit nehezen szívódik be, de még barátkozunk.

2025.02.28. 07:49

Durva vírusos, allergiás-pattanásos kombinált bőrre kezdtem használni, féltem, hogy nem fog működni, de egészen fantasztikus krém. Tisztítás, tonizálás és szérum után tökéletes, kicsit zsíros, így most télen nappalra is jó, nyáron valószínűleg csak éjjelre fogom használni. Gyönyörű bőrképet ad, nekem könnyen beszívódik, nagyon kevés elég belőle, nagy kiszerelés, jó áron. Eddigi legjobb arckrémem.

2025.02.14. 00:41

Annyira szeretném szeretni a márka termékeit, de valahogy az én bőrömmel eddig egyik termékük sem akar együttműködni. Itt ez a krém is, szép összetevőkkel, nagy kiszerelés jó áron, és az arcom egyszerűen nem tudja beszívni. Se száraz bőrön, se enyhén nedves bőrön, se tonerrel, se nélküle. Kár érte..

Utoljára szerkesztve: 2025.02.06. 12:32 - 2025.02.05. 09:21

Nagyon nagy reményeket fűztem hozzá a vélemények miatt,de sajnos nem vált be,pattanásokat okozott!