Lelőhely: Dm, online

Hozzáadva 2024.07.08.
  • Újgenerációs UV filtereket tartalmaz
  • Magas SPF 50-es UVB védelmet nyújt
  • UVA védelme magasabb az EU ajánlásánál
  • A koreai fényvédőkre jellemző kellemes érzettel terül a bőrön
  • Zabkivonattal, E-vitaminnal, adenozinnal,és béta-glukánnal járul hozzá a bőr szépségéhez
  • Nem tartalmaz oktokrilént, niacinamidot, parfümöt és alcohol denatot
  • Nem hagy maga után fehér réteget
  • Egészséges bőrfénye van
  • Nem ragad, gyorsan beszívódik
  • Sminkalapként is alkalmas

2025.04.06. 08:47

aknés, foltokban száraz, foltokban zsíros bőrömön megváltás. remekül hidratál, mégis könnyed, szintes vizes krém állagú. én szeretem a fényességet, amit hagy maga után, sokkal egészségesebbnek tűnik tőle a bőröm, nem mondanám "zsírosnak", inkább üde ragyogás. sminkelni is fantasztikus rá, a valaha volt legjobb fényvédőm, mióta megjelent csak ezt használom. árban is baráti. előtte sokáig használtam a Beauty of Joseon fényvédőjét, nálam az Elyn's sokkal jobban teljesít.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.30. 23:58 - 2025.03.09. 09:17

Nem irritál, nem okoz pattanásokat, de nagyon fénylik, sokára szívja be a bőröm, de lejet rá sminkelni, nem kukacosodik. Nem rossz, de sajnos nincs reggel annyi időm hogy megvárjam a teljes beszívódást, smink nélkül pedig diszkógömb vagyok, így egyelőre nem veszem újra, mert vannak jobbak is nála ár érték arányban.

2025.03.09. 05:31

Tesztelek jelenleg is fényvédőket. Jelenleg ezt használom, korábban voltak termékek, amiktől kipattogtam vagy zsíros érzetet hagytak maguk után. Ez a termék ha nagyon sokat viszek fel belőle picit zsírosabb,de egyébként meg gyorsan beszívódik, lehet rá sminkelni, nem irritál, könnyű krémes állaga van. Egyedül amit nem teszteltem még,hogy hagy-e narancssárga foltot a fehér ruhákon(ami a legtöbb fényvedőre jellemző).

Utoljára szerkesztve: 2025.03.30. 23:58 - 2025.03.07. 20:44

Első Elyn's lab termékem, elsők között szereztem be, picit felülve a hype-vonatra. Ehhez képest picit csalódtam, nekem pl. a Revox fényvédője jobban működött, kevésbé voltam fényes, de az állaga nagyon jó. A tubusával nem voltam kibékülve. Ettől függetlenül egy nagyon jó ár-érték arányú fényvédő, ezért 5*, de én egyelőre inkább tovább keresgélek.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.30. 15:57 - 2025.02.11. 10:00

Szerintem ár-érték arányban egy nagyon jó fényvédő. Az én arcomon szinte teljesen matt és nap végére is csak minimálisan fénylik át.

Utoljára szerkesztve: 2025.03.09. 09:05 - 2025.02.11. 08:33

Nem rossz fényvédő, ár-értèk arányban kifejezetten jó, de valamiért mégsem az igazi, ha felkenem a szükséges mennyiséget, sokáig csillog az arcomon, pedig nem mondanám zsírosnak a bőröm, főleg reggel nem. Nekem egy “otthoni” fényvédő lesz, amire nem megy smink.

Piactér

Több mutatása