Hidratáló krémek

Embryolisse Artist Secret Complexion Correcting Care CC Cream SPF20

1 vélemény
Hozzáadva 2021.12.09.by

Nyuszi

"Univerzális CC krém, amely alkalmazkodik a bőr tónusához a hibátlan arcszín érdekében. Hidratálja, simítja, védi bőrt, bioszahariddal küzd az öregedés ellen. Könnyű textúra, SPF20 napvédelemmel."

Utoljára szerkesztve: 2022.03.01. 08:14 - 2021.12.05. 14:09

Update. 3 hónapig bírtam, hogy nem veszem meg, de állandóan a mintához nyúltam, és kezdtem kétségbeesni, hogy elfogy. Ebből egyébként látszik is, hogy mennyi kell nekem belőle, ugyanis a 2 ml-es minta hónapokig elég volt, nyilván nem mindennapos használatra, de legalább 10-15 alkalomra. Tehát ebből a cuccból nekem az egész arcomra összesen 0,1-0,2 ml kell. Szóval végül megvettem a teljes kiszerelést, ami 30 ml és 9000 forint. Eléggé fájt kiadni egy cc-krémért ennyit, de mivel ez közel fél évig elég lesz nekem, hát egye fene. És továbbra is csodálatos. A fényvédőbe keverem bele a szükséges adagot, és pillanatok alatt csodaszép lesz az arcbőröm. Egységesít, szépít, a szín valóban alkalmazkodik a bőrömhöz, és a pirosító is zseniálisan szépen mutat ezen a rétegen. Nekem a tudatos bőrápolás miatt eleve nagyon szép a bőröm, nyilván ezért van az, hogy ilyen kis mennyiség is elég. A szaga (elvileg illata) továbbra is a sírba visz, de gyorsan elmúlik felkenés után. Majd mikor már nyár lesz, negyven fok és verőfényes napsütés, akkor jövök még update-re, hogy olyankor hogyan működik. Hát ez az ajjajjjjj kategória. Mivel mocsok drága. És mivel irtó jó. Egy mintát kaptam belőle, azt kenegetem, de bssszzzus, soha nem volt olyan egységes, élettel teli színű és természetesen bársonyos fényű az arcom, mint ezzel. Elképesztő! Én minden BB/CC krémet a fényvédőbe vagy a hidratálóba keverek (egyharmad borsónyit), ezt is, szóval a szokásaimon nem változtattam, viszont ez wow hatás lett. Valóban alkalmazkodik a bőröm színéhez, semmiféle maszkhatás nincs, nem is látszik, hogy van rajtam valami, egyszerűen csak gyönyörű vagyok :) Ami viszont rémes és förtelmes, az az illata. Szerencsére gyorsan eltűnik. Szóval most keményen mantrázom magamnak, hogy nem, nem veszem meg, van elég BB krémem, majd máskor. Ez amúgy CC krém, tudom.