ÖSSZETEVŐKERESŐ
(X)

KRÉMEK MÁRKÁK ÖSSZETEVŐK ELADÓ MAGAZIN FORUM BLOG Belépés

Kövess minket Instagramon is! :)

hirdetés

Corn Starch Modified

Funkciók:

(nincs adat)

EWG Kockázat:

(1 - nincs adat)

EWG Adat:

nincsen

Komedogén index:

(nincs adat)

Irritatív index:

(nincs adat)

Mik ezek az adatok?

Módosított kukoricakeményítő. Előállítása során tulajdonképpen a "klasszikus" kukoricakeményítőt "módosítják" kémialiag úgy, hogy a terméket a felhasználás szempontjából a legmegfelelőbbé tegyék. A CosIng hivatalos funkció besorolása szerint nedvszívó, filmképző, bőrkondicionáló és viszkozitást szabályozó összetevő. Az összetevőt a kozmetikumokban általában zsírkő helyett vagy melett alkalmazzák, mivel selymes, de száraz érzést ad a bőrnek, és jobban elnyeli a felesleges olajat anélkül, hogy poros hatású lenne, mint a tiszta zsírkő alapú termékek. 

TERMÉKEK, AMIBEN MEGTALÁLHATÓ

NEKED AJÁNLJUK
© 2014 KrémMánia Minden jog fenntartva.