Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
Nyuszi
Ragyogó és természetes bőképet eredményező, 92%-ban természetes összetevőket tartalmazó, könnyed BB-krém. A szín második bőrként olvad egybe az arcbőrrel, ezáltal egy nagyon egységes, no makeup módon sminkelt, sugárzó képet ad maszkhatás és nehéz érzet nélkül. Építhető, enyhe/közepes fedésű.
5 árnyalatban kapható
2024.11.05. 13:47
Pattanásos lettem tőle. Pedig nagyon akartam szeretni. És fényes marad a bőrön mint egy krém.
2024.06.18. 08:47
Sajnos nekem ez nem jött be. Világos, kombinált/zsíros bőröm van. Egyrészt ilyen zsíros, ragacsos réteget hagy maga után (fényvédővel és nélküle is). Másrészt tudom, hogy ez csak egy BB krém, de kb. semmit nem fed, mégis hagy egy csúnya réteget maga után. Nagy csalódás volt.
2023.01.31. 08:23
Nagyon régóta tesztelgetem a BB-krémeket. A nagyon drága kategóriában az Embryolisse CC krém, a közepesen drága kategóriában Missha RX, az olcsó kategóriában pedig ez az Astra nyert nálam. Az Astráról: Könnyen eldolgozható, nem szárad meg pillanatok alatt, így van idő a kenegetésre, tapicskolásra. Amikor viszont beszívódik, nem hagy maga után semmiféle kellemetlenséget. Nem tesz zsírossá és nem szárít ki. Megfelelő mértékben hidratál, így a szárazabb részeket sem emeli ki egyáltalán. Szérumokkal, hidratálóval, fényvédővel nem kukacosodik. Teljesen igaznak érzem azt, ami a leírásban van, valóban gyönyörűen egybeolvad a bőrrel, még a bőrömnél kissé sötétebb árnyalat is nagyon szépen alkalmazkodik a bőrszínemhez. A színpaletta úgy néz ki, hogy a nagyon világos bőrűeknek a Fair árnyalat lesz jó, a világos-közepes színűeknek pedig a Light. A közepes-sötétebbeknek a Medium. Ez azt jelenti, hogy ez a BB-krém egy picit sötétebb tónusokkal dolgozik, mint a többi. Először én is a Medium árnyalatot választottam, de az nyárra az igazi, pedig a Misshából nekem a 27-es kell. Váltottam a Lightra, és az tökéletes. A legtöbb BB nálam akkor működik jól, ha fényvédőbe keverem, ez viszont önmagában (természetesen a fényvédő felett) is szuper pont azért, mert olyan szinten egységesít és egybeolvad a bőrrel, hogy nem okoz gondot neki egy-egy szárazabb rész, nem gyűlik össze sehol, nem csíkoz, nem áll össze. A fedés és az egységesítés közül az egységesítés az erőssége. Foltokat, pirosságokat, színproblémákat tökéletesen eltüntet, de a bőr felszínéből kiálló hibákat természetesen kevésbé, oda korrektor vagy egy pötty alapozó kell, de mondjuk nekem ilyen hibám nincs. Egyébként építhető, és még túltolva sem válik csúnyává. Nagyon szépen lehet rá sminkelni, nem szedi le sem a krémes, sem a púderes termék. Kopást a nap során nem tapasztalok, ha pedig eső, izzadtság, archoz nyúlkálás van, akkor egyenletesen kopik, nem válik foltossá. Ráadásul nem is oxidálódik, tehát nincs színváltozás. Az INCI vége felé van sajnos parfüm, de szerencsére nem zavaró benne a mennyiség, illata gyakorlatilag nincs is, vagy inkább csak ilyen kis tisztaság illat. Szerintem ezzel a BB-vel nem nagyon lehet mellényúlni.