Sminkek szemre

Avon Anew Youth-Awakening Kettős Szemhéjpúder Szemhéjalapozóval

4.5
Hozzáadva 2013.05.21.by

kissbarbara1990

Vigye fel szemhéjára a lifting hatású alapozót, majd a sötétebb árnyalatú, bőrkisimító hatású szemhéjpúdert. Végül a lifting hatású, színkiemelő árnyalatot vigye fel a szemöldökcsont alatti részre, hogy kiemelje tekintetét.

2013.05.23. 11:12

Nekem a világosbarna(törtfehér)-sötétbarna verzió van meg, már a 2. mert az elsőt elfogyasztottam. Sajnos az alapozója használhatatlan, azt kidobtam, de legalább kevesebb helyet foglal el. Nagyon szeretem használni, esküvőmön is ezt tettem fel :-) -1 az alapozó használhatatlanság amiatt.

2013.05.21. 19:11

A szemhéjalapozó sajnos jobb, mint a szintén Avonos SuperShock. Maga a szemhéjpúderek meg nekem abszolút kedvenceimmé váltak. Tökéletes diszkrét,mégis látványos nappali sminket lehet velük kreálni. A szemhéjalapozóval brutál tartósak is! Sajnálom,hogy már nem lehet majd kapni :( A dobozkája is nagyon praktikus, alul az alapozó,felül a festékek és tükör is van benne. Az applikátort ki se próbáltam, jobb szeretem a rendes ecseteket. Kíváncsi vagyok, hogy más árnyalatokban is volt-e. Nagy kedvencem lett, ehhez nyúlok hetek óta minden nap, ha elfogy az szívfájdalom lesz :(