Samponok

Energy Protektin Sampon

4.6
Hozzáadva 2016.06.23.by

blackcat00616

Gyorsan zsírosodó, festett, szőkített hajra ajánlott, illetve jótékonyan hat hajhullás esetén.

Javítja a szennyezett környezet és az ipari környezetkárosító anyagok miatt gyengébb haj minőségét.

2022.09.15. 12:22

Sokáig használtam folyamatosan, kizárólag ezt a sampont.Soha olyan fényes nem volt a hajam, mint akkor - de sajnos egy idő után azt vettem észre, hogy hajvég részeken elkezdett szárítani.Kúraszerűen vagy felváltva más termékkel hosszú távon is működhet, én egy időre most szüneteltetem.Nagyon fontos, hogy ez egy koncentrátum, így ahogy a leírás is javasolja, mindenképpen érdemes hígítani. (Plusz az árára is ilyen szemmel nézzetek.)Viszont hajnövesztő - volumennövelő hatását abszolút megerősíthetem, sőt... kisebb bőrirritációnál is jól jöhet zuhanyzás közben, nekem párszor már segített.

2021.01.16. 21:36

Furcsa illata van és nehezen habzik, de mivel nem volt itthon más sampon, és nem is volt olcsó, gondoltam elhasználom. 2 hét elteltével rengeteg babahajam lett :) Eredetileg azért vettem, mert szülés után nagyon hullott a hajam és szoptatás mellett szerettem volna minél természetesebb összetevőket használni.

Utoljára szerkesztve: 2019.05.10. 12:24 - 2019.05.10. 12:19

Elég gyorsan zsírosodó hajtövem van, és ehhez viszonylag száraz hajvégek. Egy időben erősebben hullott a hajam, így emiatt kezdtem el a természetesebb samponok irányába keresgélni.Valóban hatásos a hajhullásra, zsírosodásra. Ellenben fontos mellé balzsamot használni, mert a száraz hajvégeket még jobban kiszárítja. Nekem sajnos egy idő után elkezdte túlságosan szárítani a hajam és picit elkezdett a fejbőröm viszketni és korpásodni. Ezért azt javasolnám, hogy kúra szerűen használd, ha kíváncsi vagy rá. 3-6 hónap alatt szerintem, ha nem más probléma miatt van gond a hajaddal, akkor rendbe teszi. Csepegtethetsz bele rozmaring és/vagy teafa olajat pluszban; a rozmaring a zsírosodásra, a teafa pedig a korpára szuper. Természetesen önmagában azért nem csodaszer, érdemes mellette gyógynövényes hajöblítést végezni és amennyire csak tudod kitolni a hajmosások számát minél ritkábbra. Illetve megpróbálhatod a vaddisznó sörtés hajkefe használatát (esténként), hogy szétoszlasd a faggyút a hajtövekről. Nekem sikerült a két naponta hajmosásból eljutni a heti kettő, néha heti egy hajmosásig.Kellemes gyógynövényes illata van, nem kell belőle sok. A habzása nem olyan tipikus mint a bolti samponoké, így ne várd tőle, hogy extra nagy habja van. Egy alkalommal kétszer moss vele hajat; kicsit hígítsd fel vízzel. Illetve érdemes pár percet rajta hagyni hajadon (a második besamponozás után) és csak utána leöblíteni, hogy tudjon hatni. A második körben már bőven termelni fogja a habot :)

2017.02.03. 11:46

Rengeteget segített a hajhullásomon és a hajam minőségén. Igaz kell egy kis idő, kb a flakon felénél tartottam, mikor láttam, hogy kevésbé hullik a hajam, ráadásul nagyon selymes lett és göndör, pedig mindig szénaboglya hajam volt :) Szeretem az Energys termékeket, sok problémámon segített testileg és lelkileg egyaránt :)

2016.05.14. 17:01

Még csak most kezdtem el használni,de egyenlőre nagyon jó.Kevés elég belőle és szépen tisztít.Nem kell utána kondicionáló.Gyógynövényes illata Nekem bejön :)