Ajakápolók

3.9
Hozzáadva 2020.01.22.by

macooka

4 g

Pirított mályvacukor aromával. Természetes, ápoló bio olajokkal, bio sheavajjal és gyümölcskivonattal hidratál a puha és szép ajkakért.

2021.11.02. 22:31

Kellően hidratál, hamar helyrehozza a kirepedezett ajkakat. Zsírosabb termék, az illata is kellemes.

2020.12.22. 22:02

Van egy pár eos ajakápolóm és számomra az összes ugyan olyan, a nagyon száraz, cserepes ajkakon semmit nem ér, de szinten tartásra és nyárra jó. Tipikusan az a termék amit nagyrészt az illata (és íze) miatt használok.

2020.12.08. 07:19

Én is kiárusításban vettem, de előtte is szemeztem vele. Jól hidratál, mint a többi eos amit korábban próbáltam, nekem ez a klasszikus stick forma jobban bejön, mint a tojás. Kellemes illatú, és ízre is édes, nekem a tekerőjével sem volt gond, a kupak pedig különösen jól zár.

2020.10.12. 10:41

Ennek tényleg sajtos popcorn illata van 😜 Egyébként nem rossz, de maradok a jól bevált Carmexnél.

Utoljára szerkesztve: 2020.09.22. 11:47 - 2020.09.07. 15:50

2020. 09. 22.Épp kiárusítják a Rossmannban 500 Ft-ért.... mégis vettem egyet. Annyira nem rossz és ennyit pont meg is ér.2020. 09. 07.Nagyon kellemes édeskés illata van.A hatása jó, de nem kiemelkedő- télre kevés lesz.Csomagolás: borzasztóan rossz. Szerencsére a kupak jól rápattan, különben a táska aljáról kellene kikapargatni.Egy próbát megért, de újra ezt a verziót nem veszem. Maradok a gömb verziónál.

2020.07.29. 17:13

Nekem bejön az illata és a hatása is, az íze is kellemes:D viszont a tekerője nekem is rossz, ezért a 4 csillag...