Pakolások, Hámlasztók

3.7
Hozzáadva 2017.12.14.by

e.m.e.s.e

15 és 50 ml

Szirup állagú fekete maszk. Fő hatóanyaga a 6 éves vörös ginseng, melyet már évszázadok óta használnak a bőr fiatalítására. A ginseng gyökér 6 éven keresztül érlelődik a talajban, mire leszedésre alkalmas állapotba kerül. Ezalatt a növekedési folyamat alatt több mint 200 hatóanyagot szív magába, melynek jótékony, fiatalító hatását a bőrünk örömmel fogadja. Aratás után az a talaj, melyben a vörös ginseng növekedett, már csak 15 év múlva lesz újra termőképes. További hatónyaga a Ginko Biloba, mely antioxidánsokban gazdag, stresszoldó hatású. Gyömbért is tartalmaz, mely felfrissíti és revitalizálja a bőrt. A maszk egyedülálló feszesítő hatásának köszönhetően energetizálja a sejteket, feltölti a ráncokat. Bőre ruganyosabb lesz, természetesen ragyogóbbá válik, csökkennek a ráncok. Igazi ajándék a fáradt bőrnek. Használja kétszer egy héten. Vigye fel kis mennyiségben maszírozó mozdulatokkal az arcra. 10 perc elteltével öblítse le langyos vízzel. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

5990 Ft és 18 990 Ft-tól

2018.12.15. 19:50

Kellemes illatú, inkább barna mint fekete színű ragacsos gélszerűség, ami a hatóidő lejártával sem szárad meg. Kétszer 1,5 ml-rel próbálkoztam. Egyszer csak a homlokomra kentem fel az egészet, majd a 1,5 ml-t az egész arcomra eloszlattam. A másfél milliliter nagyon kevés még próbának is. Puhább lett a bőröm, meg minden...De nem igazán győzött meg. Lehet, hosszú távon hatásosabb lenne, de nem érzek késztetést a megvásárlására. Úgy gondolom, hogy ennél azért nagyobbat kellene szólnia.

2018.09.28. 20:47

En nagyon szerettem es lassan eljon az ido, hogy ujra vegyem;) rancom meg nem sok van, de a borom az utobbi idoben igen atalakult es kezd erni...igazi feludules volt mikor felkentem es latvanyosan udebb volt az abrazatom. Erdemes ugy hasznalni, h a hajra ne keruljon, mert ragacsos, mint a karamella;)sokaig eleg!

Utoljára szerkesztve: 2018.04.18. 15:34 - 2018.04.18. 15:31

Nagyon megörültem, amikor a Marionnaudban ebből az arcmaszkból kaptam termékmintát a vásárlásom mellé.Gyakran vásárolok náluk, de ezt megelőzően mindig egy illatminta került a papírtáskámba. Mivel nem használok parfümöt, a nővéremnek adtam tovább az illatokat.Amikor ezzel a mintával lepett meg az eladó, nagyon megköszöntem neki, mire ő bátorított, hogy legközelebb szóljak, inkább arcápolási termékmintát szeretnék kapni. (Nos, a legutóbbi vásárlásom mellé egyiket sem kaptam, de ezt nem mertem szóvá tenni. :D)Hogy a termékről is szó essen: valószínűleg nem én vagyok a megfelelő tesztalany, úgyhogy a termék szíves elnézéséért esedezem, amiért lepontozom. Egyrészt csak egyetlen alkalomra volt elegendő a termékminta, másrészt problémás bőrömre leginkább tisztító agyagmaszkokat használok.Ami kifejezetten tetszett, az a maszk könnyen eldolgozható, szirupszerű állaga. Finom, puha lett tőle a bőröm, de más hatást nem tapasztaltam. Valószínűleg 20 év múlva látványosabb és érezhetőbb lenne a változás, addigra csak-csak elfárad a bőröm, és ráncom is lesz. Addig pedig bocsánatot kérek a terméktől! :)