Sminkek arcra

Essence Baby Got Blush Folyékony Pirosító

4.1
Hozzáadva 2024.04.16.by

Viktoria_fks

• természetes hatású arcpírt hoz létre
  • egészséges színt ad az arcnak
  • textúrája finom és kellemesen lágy
  • könnyen használható
  • vegán termék

4 árnyalatban kapható

2025.04.14. 16:17

Nem is tudom, nagyon tartós és szép színekben kapható. De én nagyon nehezen dolgoztam vele, mert szerintem icipici elég belőle, iszonyat pigmentált, de nehéz annyit kinyomni, illetve nagyon gyorsan szárad, ezért kicsit nehezebb is eloszlatni. Ezek együtt néha tragikus végeredményhez vezettek. Én a kiszerelést se találtam praktikusnak, ha annyit nyomnék ki, hogy legyen értelme a puffninak, hááááát... Pozitívum, hogy el lehet zárni, hogy ne nyomódjon ki véletlenül. Ugyanakkor ha valakinek a kiszerelés praktikus és nem fél a pigmentáltságtól, akkor jó választás lehet.

2025.03.30. 16:03

Én őt nagyon szeretem könnyű vele dolgozni mert nem olyan extrán pigmentált ami nálam jót jelent mert nagyon fehér bőröm van. A tartóssága is megfelelő szépen bele olvad a bőrbe.

2025.03.24. 07:33

Szép a színe, erős, gyorsan kell vele dolgozni, de nekem nem tűnt el, inkább hozzám kopott, mint egy parfüm. Sokan jónak mondták, ennyiért egy próbát megért, és nekem tetszik. Hangulattól függ, hogy ezt használom, vagy a porpirosítót

2025.01.10. 00:39

Erősen pigmentált, könnyű applikálni, viszont sajnos pár óra alatt köddé válik.

2024.12.23. 21:19

Nem használtam még folyékony pirosítót és ez volt a legolcsóbb, úgyhogy gondoltam egy próbát megér :) Ehhez képest nagyon meglepett, hogy mennyire jó. Szép a színe, könnyű használni és a sima hétköznapokra nekem elég tartós is.

2024.12.07. 17:04

Olcsó, szép szín ,viszont nem tartós