Ezt a terméket már nem gyártják!

Essence Gel Nails At Home Effecte Gel Top Coat
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | Kategória: | Körömlakkok, lemosók | |||
Kiszerelés: | 7 ml | Bőrtípus: | Minden | |||
Lelőhely: | drogériák, hipermarketek | Bőrprobléma: | -- |
A krémet és az összetevőket feltöltötte: 1999, Módosítva: 2017. augusztus 11.
Ár: | Az ár hiányzik. Feltöltöm | |
CI 18050
Aluminum Powder / CI 77000
Ferric Ferrocyanide
sz
alexa12Könnyen felszívódó krém, kellemes, visszafogott illattal. Azonnal hidratál és nem hagy ragacsos érzetet.
Kb. 360ft-ért vettem Rossmannban :D mondom egyefenen kipróbálom. Nekem csak a holographic-os van meg. Nagyon szép! Nem tudok a tartósságáról nyilatkozni, de azoknak azért elmondanám, hogy akiknek ragacsos maradt a felülete (nekem is az lett 2 perc köttetésre) azok cleanser-rel ha áttörlik eltűnik a ragacsos réteg. Valószínű ez fixálós fedőlakk!

Egy örökkévalóságig köttettem Crystal Nails-es lámpával,de semmi. ragacsos maradt a felszíne
Leszedni még nehezebb volt
😞

Leszedni még nehezebb volt
😞

Bár 60 mp-s lámpázást ír, de mivel ragacsos maradt a teteje így még 2*60 mp-t lámpáztam, vadi új crystalnailses lámpával, de ugyan úgy ragacsos maradt... Ez így értékelhetetlen.

A polka dots van meg. De nekem valamiért nem köt meg és egy az egyben letudom húzni.

én a lilát vettem meg, és imádom! :) nagyon szép manikűrt csináltam vele, és a tartósságával semmi gond, az ígért 10 napot simán kibírja.

Rossmannban vásároltam, ilyen áron vétek lett volna otthagyni!
Glitterland és polka dots jött haza. Először a polka lett kipróbálva, és nagyon meg vagyok vele elégedve! Magenta színű gél lakk fölé kentem, és nagyon tetszik a hatás! Mintha kaviárral lenne meghintve a köröm. Gyönyörű fénye van, a kis pöttyöket szépen el tudtam oszlatni, hiszen lámpázás előtt nyugodtan lehet őket az ecsettel terelgetni.
Remélem a tartóssággal sem lesz gond, megkapja az 5 csillagot!

Rossmannban vásároltam, ilyen áron vétek lett volna otthagyni!
Remélem a tartóssággal sem lesz gond, megkapja az 5 csillagot!

Na...tegnap ruháztam be rá, már rég mozgatta a fantáziámat ez a gél lakk otthon, ráadásul lehúzható lakkozás, elég egyszerűnek tűnt...
Az ár-érték arányra egyszerűen nem lehet panaszkodni momentán 179 forint a rossmannban minden árnyalat
Tegnap kipróbáltam a lila csillámokkal teletömöttet, kissé tolakodóak ezek a cisllámok de ez csak az én véleményem, a ma vásárolt kék azonban gyönyörű, d emég nem volt időm kipróbálni.
Szóval őszintén szólva nekem ebből az egész géllakkos őrületből egyetlen termékem sme volt, és mos tis csak ennek a fedőlakknak két árnyalata van, főleg a lámp volt aminek sokaltam a zárát, e-bayen ennyi pénzért már igazi is beszerezhető jobb napokon, egyébként kvarclámpára tökéletesen és gyorsan keményedik, elővigyázatosságból naptejet használok persze, de olyan gyorsan megkeményedik hogy nem annyira lényeges, a fenn maradt ragacsot szépen szedi a gyógyszertári alkohol...
Magyarul kissé sufnituningba oldottam meg a dolgot, de elégedett vagyok vele, azért lehet bázislakkot beszerzek a színes lakk alá, mert így talán kissé túl könnyű lehúzni, persze az is lehet, hogy csak gyakorlatlan vagyok még a szélek "nemösszekenésében", sőt ez inkább biztos.
A lakk állaga elég sűrű, ami viszont jó hír, hogy beszáradni szerintem egyáltalán nem képest, egy keveset kentem papírlapra, egy nap alatt száradt meg.
Egyébként a géllakkozással is ez az első ismerkedésem, és egyenlőre tetszik, nem lassabb elkészíteni mint egy normál lakkozást, csak éppen itt nincs az hogy reggel szövetmintásak a körmök, mert még 6 óra múlva is puha a lakk, itt ha kész, mehet a lámpa alá, és már kemény is....

Annyira szeretem az ilyen cuki bohókás fedőlakkokkat. Bármilyen lakkot feldobhatunk velük. 4-et vettem meg, imádom is mindet. Nem tudom megunni őket!!! ♥♥

Három félét szereztem be belőle pár napja, de már most odavagyok értük. :) Tartósságuk eddig tökéletes, és kellemes színei vannak. :)

Nekem nyaraláskor kb. 1 hétig bírta, sajnos nem a nyaralás végéig! Az állandó vízben ázástól, darabokban kezdett lejönni. Felkenéskor nagyon szép volt, nekem (és barátnőmnek) nagyon tetszett, nem zavart, hogy a csillámok oda kerültek ahova akartak, az volt a cél, hogy 10 napig bírja az alá festett körömlakk. Hááát ez nem így alakult! Sajnos nyaraláskor csak körömlakklemosót tudtam beszerezni, ami egyáltalán nem oldotta (végül is a mai napig nem tudom, hogy mi az ami oldja, ezért vettem lehúzhatós Essence alaplakkot, amit még nem próbáltam, de remélem azzal nem fogok így járni, aki tudja please írja meg, hogy hogyan/mivel kell leszedni....köszi :)), ezért maradt a reszelés....jó móka volt!!! :( Sajnos körmeim felülete megsínylette a dolgot, akárhogy vigyázva reszeltem! A nyaraláskori rossz tapasztalatok miatt 3*.

Az összes összetevő funkció szerint lebontva
Színezékek: CI 18050, Aluminum Powder / CI 77000, Ferric FerrocyanideÖsszetevők megmagyarázva
Szürkés színű, alumíniumból készült por, melyet színezékként használnak a kozmetikumokban.
Porosz vagy berlini kék színű szintetikus kozmetikai színezék. Leggyakrabban sminktermékekben és körömlakkokban találkozhatunk az összetevővel.